Akyazı MHP’de İftar vakti

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı Cumartesi günü Ada Caddesindeki Parti binasında üyelerine iftar verdi..

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı Cumartesi günü parti binasında Milletvekili Zihni Acba İl başkanı Levent Bülbül, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Partililerin katıldığı İftar programı düzenledi.

İftar programına çok sayıda davetli katılırken İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu her yıl geleneksel hale gelen İftarımız bu yılda İl kongresi öncesine tesadüf etmiştir. Mübarek Ramazan ayının Ülkemize, Milletimize ve Ülkümüze hayırlar getirmesini diliyorum katıldığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Haber:Hacı İbrahim AYDIN

11 Haz 2017 - 18:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.