Akyazı lı genç yetenek bu akşam şhow tv de

Akyazılı Ergün Yazıcının katıldığı Acun Ilıcalının hazırlayıp sunduğu yetenek sizsiniz programı bu akşam ŞHOW TV ekranlarında.

YETENEK SİZSİNİZ'DE MİNİK ERGÜN BU AKŞAM ÇIKIYOR Akyazılı Ergün Yazıcının katıldığı Acun Ilıcalının hazırlayıp sunduğu yetenek sizsiniz programı bu akşam ŞHOW TV ekranlarında. Daha önce haberini yaptığımız Akyazılı Ergün Yazıcı Bursa'daki yetenek sizsiniz miniklere özel programında kemençe çalıp türkü söylemişti, hiç bir müzik eğitimi almadan sadece kendi imkânları ile kemençe çalan minik Ergün'ün katıldığı program bu akşam saat 2O:OO de ŞHOW TV ekranlarından yayınlanacak.

07 Mar 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.