Akyazı Kızılay'dan Kan verin çağrısı

Mustafa Birinci oğlu, kan bağışını yaptıktan sonra basın aracılığı ile Akyazılılara bir ünite kan hayat kurtarır sloganı ile Akyazılılara çağrıda bulundu

Kızılay Genel Merkezi tarafından Akyazı temsilciliği görevine atanan Mustafa Birincioğlu, görev yazısını tebellüğ ettikten sonra kendisi ile birlikte aynı göreve atanan arkadaşları ile birlikte Gazi Süleyman paşa Cami önünde kan bağışı kabul eden Kızılay aracına giderek kan vermişti.

Mustafa Birinci oğlu, kan bağışını yaptıktan sonra basın aracılığı ile Akyazılılara bir ünite kan hayat kurtarır sloganı ile Akyazılılara çağrıda bulundu. Birincioğlu, kan vermenin kutsal bir görev olduğunun da altını çizerek bu konuda çok hassas olan ve bu hassasiyetlerini her vesile ile ispatlamış değerli hemşerilerimi kan vererek hayat kurtarmaya devam etmeye davet ediyorum açıklaması yaptı.

Mustafa Birincioğlu, herkesin bildiği gibi kapanan Kızılay Akyazı Şubesini tekrar açarak Akyazılıların hizmetine sokmak için bir gayretin içinde olduklarını, şu an itibarıyla temsilcilik olarak açılış yapacaklarını ve en kısa zamanda da temsilciliğin şubeye dönüştürülmesi için gayretlerini en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi ve temsilcilik görevine benimle birlikte atanan arkadaşlarımla birlikte Akyazılılara en iyi hizmeti vermek için kollarımızı sıvadık sizlerden de destek bekliyoruz diyerek açıklamasını tamamladı.

19 Nis 2018 - 17:16 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.