Akyazı Kent Konseyi Spor Meclisi Genel Kurulu Gerçekleşti.

31.01.2017 tarihinde yönergesi kabul edilen Akyazı Kent Konseyi Spor Meclisi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

4788af8612b1ade73451773176e341d9.jpg
ff8610685f3eabddc93177aeb954717f.jpg
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Kent Konseyi Spor Meclisi 1. Olağan Genel Kurul toplantısına Yürütme Kurulundan Kent Konseyi Başkanı Hasan Akcan,  Toplum Sağlığı Müdürü Gülşah Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Akyazı Kaymakamlığından Cengiz BİLGİN, Soyad Vakfı Başkanı Sabri DAMAR, İlçe Müftülüğünden Bahtiyar Karataş, Engelli Meclis Başkanı Handan BİLGİÇ, Av Fatih KIR, Âlim GÜL ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Yasemin ÖZYİĞİT katıldı.

Toplantıya Spor ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından ve spor kulüplerinden yeterli katılım sağlanmasının ardından genel kurul toplantısı için açılış yapıldı.  Basın Müdürü İrfan Kardeş tarafından gündem maddeleri okunarak saygı duruşuna geçildi.

Gündemin 4. Maddesini oluşturan divan teşekkülüne geçildi. Yapılan önerge ile Divan Başkanlığına Âlim GÜL, Kâtip Cengiz BİLGİN ve Sabri Damar oylama ile seçildi.

Divan Başkanı Âlim GÜL konuşma yaparak gündemin 5. Maddesini oluşturan Spor Meclisi yürütme kuruluna seçime geçildi. Yapılan önerge ile Başkan Sait Beşir, Şenol Çakmak, Aydın Birincioğlu, Metin Yılmaz, Selim Kurt, Kerim Dertli, Mustafa Hikmet ve Hüseyin YAZICI ile yedek üye olarak Mehmet Fatih Fırat, Ekrem Yavuz, Mustafa Keskin ve Sami Furuncu yapılan açık oylama ile oy birliğiyle seçildi.

Akyazı Kent Konseyi Genel sekreteri Yasemin ÖZYİĞİT Akyazı Kent Konseyinin alt birimi olan Spor Meclisinin amacının sporcuların kent yönetimine katılımına sağlamak, ortaklık bilincinin geliştirmek, sosyal ve kültürel etkinliklerde aktif rol almak olduğunu belirterek yürütme kurulu hakkında bilgi verdi. Hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra Akyazı Kent Konseyi Başkanı Hasan AKCAN konuşma yaparak İlçemizin gerçekten spora ve sporcuya önem verdiğini ve bu meclis ile güzel projeler yapılacağını dile getirdi. Genel kuruldaki herkese teşekkür ederek Akyazı Kent Konseyi Spor Meclisinin İlçemize hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Divan Başkanı Âlim GÜL kapanış konuşması yaptı ve Spor Meclisi Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Daha sonra Akyazı Kent Konseyi Yürütme Kurulu aylık olağan toplantısına geçildi. Gündemde oluşturulacak Kadın Meclisi, Gençlik ve Çocuk Meclisi ile ilgili görüşüldü. Toplantıda özellikle İlçemizde çocuk ve gençlerimizi tehdit eden Uyuşturucu ile mücadelede bir çalıştay yapılmasına karar verildi. Uyuşturucu ve uyuşturucu mücadele ilgili kararların alınmasının ardından toplantı sona erdi.

25 May 2017 - 17:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.