Akyazı Kent Konseyi Engelli Çocukların yanında

Akyazı Kent konseyi; Engelli meclisi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ilçede bulunan eğitim ve öğretim gören engelli öğrencilere ağız ve düş kontrolü farkındalık programı Akyazı Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleştirildi.

d41ec2fe2d777b231e03a6009893e14c.jpg
38b9bfc1e2bf8aeb2eec91ad4918b713.jpg
+18
Haber albümü için resme tıklayın

Toplantıya ev sahipliği yapan Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali TÜRKYILMAZOĞLU Toplantıya katılan; Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Akyazı Toplum Sağlığı Müdürü Gülşah Yılmaz, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri Alim Gül ve Abdullah Hikmet Kurt,  Akyazı Kent Konseyi Genel Sekreteri Yasemin Sal Özyiğit, Kent Konseyi Kadın Kolu Başkanı Elâ Özten, Kent konseyi Engelli Başkanı Handan Bilgiç, Kent Konseyi Gençlik Başkanı Sultan Murat Torun, Akyazı Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğünden Cengiz Bilgin, Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü Sabri Damar’ı ağırladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; “Özel Eğitim gören çocuklarımız bizim çocuklarımızdır. Onların her zaman yanında olacağız. Akyazı Kent konseyi olarak Engelli Farkındalık programları için neler yapılabilir onları geliştirmekteyiz. Kent konseyi Engelli Meclis Başkanı Handan Bilgiç ile sürekli istişare içindeyiz”. Dedi…

Sakarya Sağlık Müdürlüğünden gelen Diş hekimi tarafından sağlık denetimi olan engelli çocuklara, sağlıklı ağız bakımı için diş fırçalama ve teknikleri eğitimi verildi.

18 Nis 2018 - 17:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.