Akyazı İYİ Partide ilk toplantı yapıldı ilk karar alındı..

Akyazı İyi parti teşkilatı Kurucu İlçe başkanı Servet Top başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. 30 Aralık Cumartesi günü Sakarya’ya gelecek olan İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’i karşılamak için ve programda aktif çalışmak için ilk karar al

d719b10a1185a6a6751aff83e4d23a11.jpg
3873f8f7db4ba835c96052128fef9858.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ parti Akyazı ilçe teşkilatının kurucu ilçe başkanı Servet Top başkanlığında ilk tanışma toplantısı yaparak 30 Aralık Cumartesi tarihinde Sakarya iş teşkilat binasının açılışı için Sakarya'ya teşrif edecek olan Genel Başkan Dr. Meral Akşener’i karşılamak ve programda aktif bulunmak için ilk yönetim kararını aldı.
İlk toplantısını yapan İyi Parti Akyazı ilçe teşkilat Başkanı Servet Top bütün fikirlere sahip ama üniter devlet fikrinden taviz vermeyen herkesi partimizde siyaset yapmaya ve önce Akyazı düsturu ile hareket edecek şekilde mücadeleye davet ediyoruz dedi. Kadınlarımızın erkekler ile aynı çalışma haklarına sahip olmasını arzu ettiğimizden parti tüzüğümüzde ayrımcılık yapmayarak kadın kolları Genel merkezimiz tarafından kurulması uygun görülmemiştir. Ayrıca bir kadın hareketi başlattığımızı ve bütün bayanları partimizde siyaset yapmaya davet ettiğimizi ilan ediyoruz.
Partimiz insan haklarına dayalı hukukun üstünlüğünü esas alan ,tek vatan ,tek bayrak ve tek millet şuuruyla hareket edecek ve farklılıklarımızın ayrımcılık değil, kültürümüzün zenginliği olduğunu bilecek düstur da hareket edecektir. Doğu ile Batı, kuzey ile Güney et ile tırnak kabul edilmiş ve ayrımcılık kesinlikle reddedilmiştir.
Parti ilçe görevlendirmeleri 09.01.2018 tarihindeki ikinci yönetim kurulu toplantısında yapılacaktır. Değerli Akyazılı Vatandaşlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız, dedi.

23 Ara 2017 - 11:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

alpaslan1111MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAHFakirPAZARKÖYLÜÇtlAkyazili guzel insan bu sanamuhteremKÜRŞADAKYAZILI GÜZEL İNSAN. - Meral hanıma fetöcü diyen arkadaşlar kadın cıktı dediki ispatlayın kac ay oldu ispatlayan yok demekki fetöcü degil olsaydı çoktan ceza evine atılmıştı o yüzden lütfen camur at izi kalsın politikası yapmayın ne fetöçüler var iktidarda olupta kandırıldık diyen önce onları bir ayıklasınlar sonra konuşsunlar Meral hanım söyleyecegini tv lerde söyledi ispatlayın dedi ama ispatlayan yok başka ne desin daha ne arıyorsunuz madem fetöçü diyorlar ıspatlasınlar aksi takdirde kimse camur atmasınaman İYİ kucaklayın akyazıyı.....ZATEN AKYAZI hz.Ömer in adaletine susamıştı....MERAL AKŞENER-FETÖ

BU KENDİ İTİRAFI...DARBEDEN ÖNCE BEN FALANCA GÜN BAŞBAKANIM DİYEN BU......

KADINDAN İDARECİ OLMAYACAĞINI SÖYLEYEN ...PEYGAMBER EFENDİMİZSAV........BİRŞEYE AK DİYECEKSENİZ ŞÖYLE GEÇMİŞİ PARLAK BİRİ OLSUN....YARIN SİZDE KANDIRILDIK DEMEYİN HAAA...

AKYAZILI GÜZEL İNSAN SEN TİCARETİNİ YAP......GİYİM KUŞAMINI SAT...GÜZELLİK SİYASETLE OLMAZ....BUNU BIRAK DOST TAVSİYESİ.....İLERDE TEŞEKKÜR EDER,DUA EDERSİN....ALLAH DE GERİSİ BOŞ..Sizde bir şansınızı deneyin umutlar tükenmez tükenirse sorundur zaten umudunu asla kaybetmeyiniz ne olursa olsun umut fakirin ekmeğidir.HER ŞEY İYİ OLACAK BURADA İYİ İNSANLAR VAR ALLAH İYİLERİN YANINDADIR İYİ AKŞAMLARYahu bir kadinin liderliginin pesinden giderek hz ömerin adaletinden bahsediyorsun. Sacmaliyorsunuz.allah aşkına siz bu oluşuma inanıyomusunuz daha kimse kimseyi tanımıyor yazık bu vatanın uzerinde allahu tealanın duası vardır bir iki kişiye kızıpta yorganı yakmayın ayıp ayıp chp gecmşişte genc parti fetullah destekli kalkmışınız bide ulke yonetecek meral hanım size anca bu halk güler hepinizi bu vatan icin eski yerinize yani yuvanıza davet ediyorum kardeşlerimTÜRKİYE İYİ OLACAK!...ÜLKEMİZİ 2023 YILINDA TAŞIYACAK SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME ALLAH YARDIMLARINI ESİRGEMESİN. İYİ PARTİ ÜLKENİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK, HAK, HUKUK VE ADALETİ YENİDEN GETİRECEK, Hz ÖMER'İN ADALET ANLAYIŞI İLE ÜLKEMİZİ KUCAKLAYACAKTIR. İYİ PARTİ; SIRADAN BİR PARTİ DEĞİL.HALKIN KENDİSİNİN KURDUĞU, HALKIN İSTEKLERİNE CEVAP VERECEK BİR HALK HAREKETİDİR. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. MERAK AKŞENER'İN C.REİSLİĞİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Aralık 11:19