Akyazı İmam Hatip’e beyaz Bayrak

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ‘’Temiz Okul Sağlıklı Okul’’ kampanyasında Akyazı imam hatip lisesine temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunması nedeniyle beyaz bayrak verildi.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan temizlik ve hijyen kurallarına uygunluk tespiti Akyazı da Akyazı Anadolu İmam Hatip lisesi, Erdoğdu Orta Okulu ve Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine verildi.

Beyaz bayrak verilmesi nedeniyle okul bahçesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törene okul müdürü, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Metin Kurt Akyazı İmam Hatip Anadolu Lisesinin temizlik ve hijyen kurallarına uygunluk belgesi ve bayrağı Okulumuzu onurlandırmıştır. Okul öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik ediyorum dedi.

Hacı İbrahim Aydın

23 Ara 2015 - 13:58 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.