Akyazı İhh'den Arakan Yardım Sergisi

Akyazı İHH Derneği tarafından arakana yardım standının yanı sıra arakandaki vahşeti anlatan resim sergisinde vatandaşların hizmetine sundular.

Akyazı İHH Derneği tarafından arakana yardım standının yanı sıra arakandaki vahşeti anlatan resim sergisinde vatandaşların hizmetine sundular. İHH Akyazı temsilcisi İrfan Alemdar arakanda Budistlerin zulmü altında acımasızca yakılarak öldürülen Müslüman kardeşlerimiz var geride kalan Müslüman kardeşlerimiz için İHH tarafından yapılan Türkiye'den yardım kampanyamızın bir parçası da Akyazı'dandır, Yardım standımız ramazan ayının sonuna kadar resim sergimiz ise 3 gün süreyle açık kalacaktır. İnsanlarımızın yapacak oldukları yardımları arakan bilgesine insanı yardım kuruluşlarıyla beraber gönderiyoruz halkımız hatırlayacaktır geçen yıl ramazan ayında da Somali için 11 un yüklü tırlarımız Akyazı'dan yola çıkmıştı ve bu yardımların Somali'de dağıtılmasında bizzat iştirak etmiştik. Alemdar Halkımız fitre ve zekâtlarını yardım standımıza makbuz karşılığında verebilirler form dolduruyoruz yani herkes yardımlarını gönül rahatlığı içinde yapabilir ayrıca Suriye'deki katliamdan kaçan vatandaşları da unutmuyacağız, bayrama kadar gıda yardımında bulunacağız bu konuda yardımlarını esirgemeyen Akyazı halkımıza şükranlarımı iletiyorum dedi.

06 Ağu 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.