Akyazı-Hendek arası dolmuşlar ne zaman başlayacak. İşte cevabı..

Kooperatif başkanlarının çabasıyla bir hafta içinde Akyazı-Hendek hattında araçlarımız çalışmaya başlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyoruz.

Akyazı  -Hendek arası yolcu taşımacılığında  halkın yoğun talebi üzerine  Akyazı Şoförler ve otomobilciler Esnaf odasının  13/01/2017 tarihli dilekçemiz ile  UKOME  ye  müracaat edilmiş olup, Hendek Şoförler ve otomobilciler esnaf odası ile müştereken  çalışma yapıp halkın talebini karşılamak için  Akyazı ve Hendek Şoförler odaları olarak  alt yapıyı hazırlayıp Belediye  başkanlarımız  ,Emniyet   ve  Jandarmanın  katıldığı   alt komisyonda  görüşülüp  AKYAZI –HENDEK  arasında  hat açılmasına olumlu karar verilmiştir. Üst  komisyon  kararı ile onaylanmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kooperatif başkanlarının  çabasıyla  bir hafta içinde  AKYAZI-Hendek  hattında  araçlarımız çalışmaya başlayacaktır. Herkese   hayırlı olmasını diliyoruz.

Ayrıca Akyazı Devlet hastanesi  durağında  çalışmak üzere  7 Adet  taksi hattı da komisyonda onaylanmıştır. Yakında ihalesi yapılacak  ve vatandaşın hizmetine sunulucaktır.

Bilgilerinize arz ederiz.

12 Ara 2017 - 16:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.