AKYAZI FİLM SETİNE DÖNDÜ

Daha önce Yalnız Ali çekimlerinin yapıldığı ilçede Başrollerini Cemil Kızılaslan'ın oynadığı Adaletin Yolu adlı film çekileri Akyazı'da başladı.

Daha önce Yalnız Ali çekimlerinin yapıldığı ilçede Başrollerini Cemil Kızılaslan'ın oynadığı Adaletin Yolu adlı film çekileri Akyazı'da başladı. Filmin konusu Güneydoğuda görev yaparken bir aşiret ile yaptığı görev nedeniyle ter düşen Komiser Cemil Akyazı'ya tayin olur aşiret üyeleri Komiser Cemili takip edip Akyazı ilçe parkında kurşun yağmuruna tutar Komiser cemil yanında bulunan oğlunu kurşunların hedefinden kurtarsa da yaralanır çatışmada bir aşiret üyesi de yaralanır. Film çalışmalarında Akyazı ilçe Emniyeti ve 112 Ambulans Sağlık ekipleri ve ilçe halkı da rol alıyorlar.

10 Oca 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.