Akyazı Dokurcun Çok Programlı Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

Okul Müdürü Hasan Yılmaz 3 yıldır okul müdürü olarak görev yaptığı Dokurcun Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitimde başarının sürekli arttığını belirtti.

290a44e5471fdf86921e4f5fe68584fe.png
a5ba9e8dedf571a15f01dd814bb996f6.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Bunun sebebinin okul öğretmenlerinin okula aidiyet duygularının fazla ve özverili olmaları öğrencilere sürekli yapılan EBA denemeleri, testleri ve öğrencilere verilen YGS LYS küçük ders notları olduğunu belirtti. Kendine ait okul binası olmadığını belirten Okul Müdürü Hasan Yılmaz hiçbir şeyi bahane etmeden bize emanet edilen çocuklar için sürekli çalıştığını her yıl daha fazla ne yapa biliriz, bu sene ne eksik olduğunun öğretmenlerce istişare edilip yeni yıla hep umutla başlandığını belirtti. Her yıl başarının arttığını bununda sistemli ve özverili çalışmanın ürünü olduğunu belirtti. Tek bir okuldan öğrenci aldığını belirten Okul Müdürü öğrenci hazır bulunuşluk sevisinin düşük olduğunu bildiğini bunu ve okul binasının olmamasını bir eksiklik olarak görmediğini belirtti. En iyi hedefe nasıl ulaşırız için çalıştıklarını. Eğitimci olarak olumsuzluğun çaresizliğin arkasına sığınmadıklarını belirtti. Okul Müdürü Hasan Yılmaz Dokurcun Ortaokulunun binasını kullandığını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akyazı Belediyesinin okul binası protokolü imzalandığını belirtti Akyazı Belediyesinin okul binasını yapmasının Dokurcundaki öğrenciler için olumlu olacağını ve başarının daha da artacağını belirtti. Okulunda Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi olduğunu belirtti.

    2017 yılında ve geçmiş yıllarda bu başarıda emeği geçen eğitim gönüllüsü öğretmenlerime, okulumuza her zaman katkılarından dolayı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Profesör Doktor Ahmet Tutar beyefendiye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir’e öğrenciler ve veliler adına teşekkür etiğini belirtti.

2015 de LYS de  ilk 40 binde 1 öğrenci                     

2016 LYS de ilk 100 binde     2 öğrencinin

2017 LYS de ilk 100 bine     4 öğrencinin olduğunu belirtti

2016 LYS yerleştirmede Sakarya Meslek Liseleri arasında 1. sırada

2017 YGS ortalamaların da Meslek Liseleri arasında Akyazı 1.si

2015 yılında 3 öğretmenlik Bölümü kazandı.

2016 yılında 2 öğretmenlik Bölümü kazandı.

2017 yılında 30 öğrenci mezun verdiğini belirten Okul Müdürü Hasan YILMAZ 19 öğrencinin üniversiteye yerleşeceğini belirtti.

                                                            Sakarya Geneli

13 Tem 2017 - 10:51 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Burhan DONAT - Dokurcun Lisesi Müdürü Sayın Hasan YILMAZ ve Okul Yönetimine tüm emeği geçen Öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını temennih ederima Tüm Öğretmenlerimize Sevgi ve Saygılarımı Sunarım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 10:51