Akyazı Belediyesinden Ramazan Etkinlikleri

Akyazı Belediyesi Ramazan ayında bir dizi etkinlik hazırladı. Akyazı Çarşı içinde hazırlanan sahne de hafta içi her akşam çeşitli etkinlikler Akyazılılarla buluşacak.

62983c0f5d70bfb378acb337c61f495d.jpg
6495fca1a0463cbc8f46e4a89ed5d0e8.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Teravih namazları kılınmaya, oruçlar tutulmaya ve iftarlar verilmeye başlandı. Bununla birlikte vatandaşların eski Ramazanlar tadında birlik ve beraberlik olgusu içinde etkinliklere katılması anlamında Akyazı Belediyesi Ramazan ayına özel bir program hazırladı.

Programda ilçemizde bulunan bazı okullar her akşam kendilerine ayrılan saatlerde programlar gerçekleştirecek. Aynı zamanda İlahi konserleri, Tiyatro etkinlikleri, Hacivat karagöz, sihirbaz, Akyazı Belediyesi Mehteran Bölüğü Konserleri, ve çocuk programları gibi bir çok etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Çarşı içinde gerçekleşecek programlara tüm vatandaşlarımız ailecek katılabilecekler.  

İlk program 28 Mayıs 2017 Pazar günü Teravih namazı sonrası İlahi Sanatçısı Murat Anlar konseri ile başlayacak. Bu konsere de tüm halkımız davetlidir.

27 May 2017 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.