Akyazı Belediyesi EMİTT Fuarına Katılacak

BU yıl 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP'ta 17'incisi gerçekleşecek olan "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT"e; Akyazı Belediyesi de katılıyor.

BU yıl 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP'ta 17'incisi gerçekleştirilecek olan "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT"e; Akyazı Belediyesi de katılacak.

Akyazı'nın tarihsel, doğal ve Turizm güzelliklerinin ve çalışmalarının tanıtılacağı fuar 24 Ocak Perşembe günü başlayıp 27 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.

Akyazı Belediyesinin yanı sıra fuara katılacak diğer belediyeler de şu şekilde :

EMİTT 2013'e;

Sakarya'dan Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Akyazı Belediyesi, Hendek Belediyesi, Kaynarca Belediyesi, Kocaali Belediyesi, Sapanca Belediyesi, Taraklı Belediyesi, Tuna Tan, Köfteci İsmail, Sasa ve Papillon Lokum katılarak, stand açacak.

Dünyanın 5. büyük fuarıDünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonelleri her yıl EMITT Fuarı'nda düzenli olarak boy gösteriyor.


15 Oca 2013 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.