Akyazı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Kaliç’e Ziyaret

Akyazı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç sağlığına kavuşmak suretiyle hastaneden taburcu oldu ve evinde istirahata çekildi.

Geçtiğimiz günlerde göğsünde bir rahatsızlık hissettiğinde  Ada Tıp Hastanesine giden ve muayene  sonrasında Anjiyo olan ve yapılan anjiyo sonrası bazı damarlarının tıkalı olduğu belirlenen ve İstanbul Ümraniye de faaliyetini sürdürmekte olan Özel Hisar Hastanesinde Akyazı Prof.Dr. Mustafa Sağlam tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonrası iki damarı balonla açılan ve bir damarına da stent takılan Akyazı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç sağlığına kavuşmak suretiyle hastaneden taburcu oldu ve evinde istirahata çekildi.

Ziyaretçi akınına uğradı

Akyazı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç’in sağlığına kavuşarak evine geldiğini duyan tüm sevenleri geçmiş olsun dileklerini iletmek için evine adeta akın ettiler. Akyazı’da görev yapmakta olan gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur’da ziyaret edenler arasındaki yerlerini aldılar. Gazetecilerin ziyaretleri sırasında AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora’da beraberinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  ile Manifaturacılar ve Kavaflar Odası eski başkanı İsmail Yamak olduğu halde Hüseyin Kaliç’in evine gelerek kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Teşekkür etti

Geçirdiği operasyonlar sonrası eski sağlığına kavuşan ve bir müddet için evinde istirahat etmekte olan Akyazı Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Hüseyin kaliç’de yapılan ziyaretlerden son derece mutlu olduğunu söyledi ve inanın bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Evime kadar gelip beni ziyaret edenler başta olmak üzere hastaneye yattığım andan itibaren beni telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. En kısa zamanda tekrar onlarla birlikte olacağım için de ayrıca sevinçliyim dedi.

20 Oca 2017 - 10:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

NorseÖZGÜRE.AKemal Furuncu İnci Spor Giyim AdınaAdem GÜNER - bulaşıcı hastalığı olan birini ziyaret etmek ne kadar riskli ise anjiyo olmuş birini ziyaret etmekte o kadar risklidir. Biraz bilinçli olun Allah aşkına.Büyük Başkan,çok geşmiş olsun. Allah sağlık ,sıhhat ve

afiyet versin. YOLCU MARKETbaşkanım geçmiş olsun allah acil şifalar versin.E.A.dokurcunHüseyin Abi: Rahatsızlığınızı Basın aracılığı ile öğrenmiş bulunuyorum.Rahatsızlıgınız istirahat etmeniz gerektirdiğini biliyorum ve sizi evinizde ziyaret etmek isterdim malumunuz kış rahatsızlık vermek istemem.Rabbim acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur aramıza dönersiniz.Selamu Aleyküm Kemal Furuncu İnci Spor Giyim AdınaRabbim acil şifalar ihsan eylesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 10:36