Akyazı Ak Parti Sakarya ziyaretlerine devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı Sakarya'da iadeyi ziyaretlerine devam ediyor.

eeda2126dfd00fc35f5734db06278782.jpg
f52a59b8a924d82fb322859da9f4b19c.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde Kongresini yapan Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı başkan Feyzi Bora ve beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Sakarya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Akyazı heyeti İl Sağlık müdürlüğüne atanan Doç.Dr. Aziz Öğütlü,İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Coşkun Bakırtaş,SEAH başhekimi Mehmet Akif Çakar,Sakarya Mimarlar odası başkanı Sami Kafadar ve Büyükşehir belediyesi makine ikmal müdürü Bilal Soykan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Akyazı ilçe başkanı İl merkezindeki ziyaretlerimizin bir kısmı görevlerine yeni atanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun ziyareti olurken bazı ziyaretlerimiz ise iadeyi ziyaret olarak gerçekleştirdik dedi.

18 Oca 2018 - 21:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

fatih kılıckemalhüsam - akyazıda halkın sorununa çözüm olmadıktan ne fark ediyor sonra kii..! siyaset fotoğraflarda medyada yapılmayacağını , herkes görecek secimlerdeFevzi başkan ekibiyle Sakarya da çok söz ettireceğe ve Akyazımızı gerektiği şekilde temsil edip kurumlar arası dostane ilişkileri sağlamlaştıracağa benziyor. Yolun açık olsun başkanbunlar geze dursun azılı fetocular bir bir tahliye oluyor yazıkkkkkkkkkkkkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 21:39