Akyazı Ak Parti İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Akyazı Ak Parti İlçe Divan toplantısı parti binasında yapıldı. İlçe Başkanı Fevzi Bora ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk ve yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı Oya Asan ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen İlçe Divan toplantısı saygı

KİMLER KONUŞTU

Programı Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk sundu. Osman Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Oya Asan’nın ay içinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra kürsüye İlçe Başkanı Fevzi Bora geldi. Bora konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un bir şiiri başladı. Daha sonra 15 Temmuz sürecinden bahseden ve o süreç içinde Akyazılıların dik duruşundan ve tuttukları nöbetlerden bahseden Bora Akyazı’nın Tarım ve Turizm bölgesi olduğunu belirterek, Turizm alanında ki gelişmeleri anlattı ve Tarım konusunda da AK Ovayı bundan böyle sulamak istiyoruz. Kısaca bu ovamızda sadece mısır ekmek ve kavak dikmek istemiyoruz. Ovamızda bol çeşitli ürünler yetiştirmek istiyoruz. Bunu yapabilmek içinde sulu tarım yapmamız gerekiyor. O nedenle Ballıkaya barajının tamamlanmasının ardından DSİ’nin sulu tarım yapabilmemiz için bize su vermesini istiyoruz ve bu konuda teşkilat olarak üzerimize düşen görev ne ise onu yapmaya hazırız dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Bora İlçe genelinde Büyükşehir tarafından 4 köprünün yapıldığını, Kültür merkezi ile Stadın bittiğini ve açılışları için Cumhurbaşkanımızın beklendiğini, birçok yolun asfaltlandığını söyledi ve Karacasu çalışmaları ile 400 yataklı Kredi ve Yurtlar Kurumu ait yurt inşaatının sürdüğüne dikkat çekti ve parti teşkilatı olarak yarın seçim olacakmış gibi de seçime hazırız dedi.

Kuzuluk Mahallesine ayrı bir sayfa açan başkan Bora, bu mahallemizde alt yapı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bugüne kadar yapılan alt yapı çalışmaları için harcanan para 20 milyon liradır. Son olarak da İhlas Kaplıca Evlerindeki Atik Çay bahçesinin önünden geçmekte olan derenin ıslahına ilişkin ihalenin yapıldığını belirtti ve o bölgede ticaret yapmakta olan esnafımız kusura bakmasılar 2-3 ay, 20 milyon liralık yatırım alan Kuzuluklularda bir müddet daha rahatsızlık çekecekler ama sonunda rahata kavuşacaklardır dedi.

Bora konuşmasını Akyazı’ya hizmet getirmede yarış içinde olduğunu söyleyerek Büyükşehir ve Akyazı Belediye başkanlarına teşekkür ederek tamamladı.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın izinli olması nedeniyle Divan toplantısında Belediyeyi Başkanlığa vekalet eden Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak temsil etti. Çakmakta konuşmasında Belediye hizmetlerinden bahsetti ve her geçen gün hizmetlerimiz artarak sürecek ve bundan tüm Akyazı halkımız yararlanacaktır dedi.

Dilek ve Temenniler

Gündemin son maddesi olmasına karşın Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un isteği üzerine bu madde öne çekildi ve AK Parti Akyazı teşkilatının kurucu üyesi Mehmet kılıç Milletvekillerinden şikayetçi oldu.  Hastane Mahallesi Muhtarı Ahmet Atalar uzun zamandan beri uğraş vermesine rağmen mahallesinin en büyük eksiklerinden biri olan ilköğretim okul binası yaptıramadığını belirterek hiç olmazsa önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonunda mahallemiz bir okul binasına kavuşmamız için sizlerden destek bekliyorum dedi.

Kuzuluk Mahalle Muhtarı Murat Altuntaş’da D-140 Karayolunun Şose ve Orta mahalleyi birbirinden ayırdığını belirterek bu iki mahalleyi birbirine bağlayacak bir köprüye ihtiyaçları olduğun söyledi. AK Parti Dokurcun temsilcisi imar planı olmadığı için yerleri istimlak edilen vatandaşın istimlak bedellerini alamadıklarını,Küçücek temsilcisi de asfalt yama yapılmasını ve yağış sonrası çeşmelerinden su yerine çamur aktığını, SASKİ’nin bu soruna çare bulmasını, Osmanbey Mahalle temsilcisi de mahalleye girişte bulunan kanala geniş çaplı künk döşenmesi istedi.

Dilek ve temennilerin ardından kürsüye Milletvekili Ali İhsan Yavuz geldi. Yavuz öncelikli olarak dilek ve temenniler bölümünde dile getirilen şikayetlerle ilgili görüşlerini dile getirdi. Yavuz daha sonra siyaset konuştu ve sözlerini de 15 Temmuz’da yaşananlarla ilgili bilgiler verdikten sonra tamamladı.

Akyazılıların her seçimde kendilerine büyük destek verdiğini anlatan Yavuz, desteklerinden dolayı Akyazılılara teşekkür etti ve desteklerinin gelecek yıllarda da sürmesi dileğinde bulundu. Yavuz’un ikinci Akyazılılara bir teşekkürü daha vardı o da 15 Temmuz gecesi Akyazılıların dik duruşu ve meydanı doldurmaları ve Cumhurbaşkanının talimatına kadar nöbetlerini tutmaları ile ilgiliydi.

TUİK’e göre Sakarya’nın yaşanabilir İller arasında ikinci sırada olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ali İhsan Yavuz, siyasetçiler ve sizlerin seçtiği milletvekilleri olarak bizlerde bu konuda bir adım daha ileri gidebilme adına önemli işler yaptıklarını söyledi.

Hükümet olarak büyük yatırımlar yaptıklarını, eğitimde ve sağlık başta olmak üzere birçok konuda çağ atladıklarını ve büyük mesafe kat ettiklerini, Sakarya’da sadece Ballıkaya barajı bittiğinde yapılan harcama miktarının bir katrilyon lira olacağını, hem Sakarya’da hem Türkiye genelinde parasal olarak devasa işler yaptıklarının altını çizen Yavuz, bu kadar önemli hizmetlerimizin olmasına rağmen bizimde eksiklerimizin olduğunu biliyor ve görüyoruz. Bizim amacımız bizimde gördüğümüz o eksikleri en kısa zamanda ortadan kaldırmak ve halkımızın rahat bir hayat sürmelerini sağlamaktır. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımız ve Hükümetimiz o amaç uğruna gece gündüz demeden çalışıyorlar dedi.

FETÖ MESELESİ

Milletvekili Ali İhsan Yavuz FETÖ konusuna Devletin en büyük sermayesi insandır diye başladı. 15 Temmuz gecesi insan unsuru ağırlığını koydu ve FETÖ’ye ve FETÖ’cülere hadlerini bildirdi. Geçmiyte de bu tür darbeler ya da darbe girişimleri yapılıyordu. Millet güvenebileceği bir lideri arkasında görmediği için karşı duramadı. 15 Temmuz akşamı bu yüce millet gördü ki, Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım gibi güçlü iki liderin arkalarında olduğunu hissettiği için sokaklara indi, tankların, uçakların ve tüfeklerin önünde siper oldu.  Darbeye dur dedi.

MÜLTECİ KONUSU

Bütün dünyanın duyarsız kaldığı bir ortamda Türkiye’nin mültecilere kucak açtığını ve onlar için bugüne kadar 25 milyar dolar harcama yaptığını anlatan Yavuz, bizim mültecilere Millet olarak yaptığımız yardımlar 15 Temmuz gecesi bize yüce Allahın bir lütfu olarak geri döndü ve kalkışılan darbe teşebbüsü böylece ülkesini seven, ülkesi için canını bile vermeye hazır olan yüce Milletimizin lehinde son buldu dedi.

MAĞDURİYET ABARTILIYOR

FETÖ’cülerin darbe girişiminden sonra b aşlatılan FETÖ avında mağduriyetlerin öyle abartıldığı kadar büyük olmadığının da altını çizen Milletvekili Ali İhsan Yavuz, çıkarılan kanun hükmündeki kararnamelerle mağdur olduklarını ispatlayanların mağduriyetleri mutlaka giderilecektir. Bundan herkes emin olsun dedi.

Son olarak kürsüye divan toplantısına da geç katılan Milletvekili Ayhan Sefer çıktı. Üstün de konuşmasında 15 Temmuz’a değindi ve o gece siz Akyazılılarla birlikte tüm Türkiye’nin dimdik ayakta durduğuna dikkat ç ekti ve işte o dik duruş liderimize olan güven ve demokrasiye olan inançtan kaynaklanmıştır dedi. Üstün kısa konuşmasını seçimlerde kendilerini oylarıyla destekleyen Akyazılılara teşekkür ederek tamamladı.

24 Eyl 2016 - 17:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

srehasoyavuzadalıNihat UzHanife KaplanAbdullah - artık akp liler konuşacak malzeme ürettiler .15 temmuz mağdur edebiyatı.bitmez bu mağduriyet.yahu siz ilçenin sorunları ile uğraşsanıza.akp li iki yönetim hakkın da kötü şeyler konuşuluyor ilçede.ayrıca belediye çalışan biri için....... bir kadınla fuhşuyatı konuşuluyor bu ...... ikiside çalıştığı yerlerde ...çalışmaya devam edecekmi siz bunları konuşun.yeter artık kocakarı lar gibi mağdurları oynayıp durmayınkörler sağırlar birbirini ağırlar.belediye yangın yerine dönmüş tek bir açıklama yok.bunlarında tasfiye olma zamanı geldi bu zihniyetmi fetö ile mücadele edecek...toplantı yaptınızda ne oldu bize sizin toplantınızdan fayda yok belediye neler dönüyo halka doğru düzgün açıklama yapıp bilgilendirmeyi düşüne yetkili yokmu,haberlere bakılırsa kimin eli kimin cebinde belli değil kimsenin yaptığı yanına kalmaz beyler cebinizi değil halkı düşününhayat sırayladır zamanı gelen giderÖnce kan emici wampirlerden acilen kurtulunması lazım tez zamanda yoksa hep boşBugün Milliyeti okudum tam sayfa haber yapmışlar saf bir vatandaş gözüyle okudum AĞLADIM resmen tutuklu mağdur iki kişiye.Kimmi Adilin kaynansı ve pederi.ALGI operasyonu yapan milliyeti kınıyorum bu nasıl habercilik ve basın etiğidir?Tek taraflı yanlı haber yapılnış.Tek müsebbip Adil miş.Yahu 7 çocuk 3 erkek 4 kız dememişler?Kim bunlar dememişler?Ne iş yaoarlar dememişler?1-Bir erkek A.Sami Rusya imamı Tutuklu Adili Sabiha Gökçende karşılayan -Bir erkek İlhan Kanada imamı Tutuklu-Bir erkek A.baki hadi Abd imamı Fetö başının yanında ABD de -Damat Adil Tsk imamıKAÇAK5-Damat Erdal Rte takipten sorumlu Basın imamıTutuklu6-Damat Ökkeş 2010 KPSS Sor.çalmaktan tutuklu7-bir kız Özel Fat.Ünv.Huk.Öğrencisi ve tek bukelemun ADİL vurun ADİL e ADİL Günah Keçisi he.Ya Allah aşkına Türk Halkını bu kadar hakir saf görmeyin yeter artık.Ya eski vekile ne demeli nerlerde ne yapıyor Damat Adil i oda arıyor mu?Bye bye güle güle alive dalci cüss bay bay anlayan aldı mesajı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 17:14