Akyazı Acil’e 6 Doktor atandı

77. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Sakarya’ya 86 pratisyen 7 uzman hekim atandı. Akyazı Devlet Hastanesi Acil polikliniğine 6 yeni doktor geliyor.

Kurayla ilimize atanan hekimler göreve başlamak için gün sayarken, atamalarla birlikte Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosuna yoğun bakım ve acil tıp alanında iki uzman hekim daha katıldı.

Yapılan atamalarla SAÜEAH Korucuk Kampüsü’nde hizmet veren Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları dalında uzman sayısı ikiye çıktı. Hendek Devlet Hastanesi’ne iki iç hastalıkları uzmanı ile bir çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı atanırken, Kaynarca Devlet Hastanesi’ne de bir iç hastalıkları uzmanı atandı.

Yaklaşık 100 bin hastaya Sağlık hizmeti veren Doktor açığı nedeniyle sıkıntılar yaşanan Akyazı Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine 6 pratisyen Hekim atandı.

09 Kas 2017 - 14:12 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.