Akp Li Kadınlar Akyazıda

Sakarya AKP İl Kadın Kolu ve tüm Başkanlar çalışmalarına hızla devam ediyor.

SAKARYA AKP KADIN KOLU BAŞKANLARI AKYAZIDAYDI Sakarya AKP İl Kadın Kolu ve tüm Başkanlar çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalara ara vermeyen Kadın kolları günlük, haftalık ve aylık toplantılar düzenleniyor. Aylık toplantılar ise AKP il Kadın Kolu Başkanlığında her ay bir ilçe de tertiplenen değerlendirme toplantısı bu ay AKP Akyazı Kadın Kolu Başkanı Emine Gürgen'in ev sahipliğinde düzenlendi. İl ve İlçe Kadın Kolu Başkanları Şerefiye Dereağzı Alabalık tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya AKP Sakarya İl Kadın Kolu Başkanı Çiğdem Atabek ve Sakarya'da bulunan tüm ilçe Kadın kolu başkanları katıldı. Toplantıda günlük ve haftalık yapılan çalışmalar değerlendirildi. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan toplantıya katılanlara hoş geldin ziyaretinde bulundu. AKP Akyazı Kadın Kolu Başkanı Emine Gürgen misafirlere hoş geldin dedikten sonra yaptığı konuşmada, halkın AKP ye olan teveccühünün artarak devam ettiğini belirterek önümüzdeki seçimlere hazır olduklarını ve çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürdüklerini ifade etti. AKP İl Kadın kolu Başkanı Çiğdem Atabek toplantıya katılan başkanlara 2011 genel seçimleri ile alakalı toplantı ve çalışmaların hızla devam ettiğini Kadın Kollarının özveri ile çalışmalarını hızlandırdığını ifade etti. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise siyasi çalışmalarda kadınların önemli bir rol üstlendiğini, Kadın kollarını iyi çalışan siyasi partilerin daha iyi ve kolay sonuçlar aldığını vurguladı gerek parti çatısı altındaki görevlendirmelerde gerekse Milletvekili olarak en fazla kadına yer veren partinin AKP olduğunu söyleyen Yazıcı, bu tip toplantıların çalışmalara ivme kazandıracağını ifade etti. Seçimlerde fedakârca çalışan bayanlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, önümüzdeki genel seçimlere de tüm teşkilat olarak hazır olduklarını belirtti.

23 Şub 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.