Akcan’dan özür bekliyoruz

Sakarya Gazeteciler cemiyeti başkanı Sezai Matur, Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’a bir çağrıda daha bulundu. Matur “Akcan’dan özür bekliyoruz”

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın gazetecileri hedef alan sözlerine Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur yayınladıkları bir deklarasyonla cevap verdiler.
Özyılmaz, Certel ve Onur çok açık bir şekilde Hasan Akcan’a “ Belediyeden avanta alan gazeteciler kimse bunu açıklayın” dediler.
Ben de daha önce Başkan Akcan’ı bu üç gazeteciden özür dilemeye ve avanta alan gazeteciler kimse açıklamaya çağırmıştım.
Ancak aradan günler geçti.
Akcan’dan ses seda çıkmadı.
Ne özür diledi, ne de avantacı gazetecileri(!) açıkladı.
Buradan bir kez daha mesleğimize ve meslek mensuplarımıza çamur atan Hasan Akcan’ın çıkıp bu gazetecileri açıklamasını bekliyoruz.
Bunu yapmadığı takdirde yaptığı bütün suçlamaları ve hakaretleri kendisine iade edeceğimizi bilmesini istiyoruz.

16 Oca 2018 - 16:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

cemal - komiksiniz gerçekten. koskoca belediye başkanının nerede görülmüş gazetecilerden özür dilediği. hiç yakışır mı koskoca bir belediye başkanına. belediye başkanlığı insanlık üstü bir mevki olduğundan sizin bu sesiniz ulaşmaz ki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 16:59