Akcan Pankart’cılara sandıkta cevap verdi.

Yüzde 80 civarında evet oyu çıkan Akyazı’da Belediye Başkanı Hasan Akcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adapazarı’nda yaptığı mitingde bir grup Akyazılı tarafından protesto edilmişti.

“ Bizi Akcan’dan kurtarın” diye pankart açan Parti içi muhaliflerden sonra Akyazı’da bir grup partili Akcan’a sahip çıkan pankart yaptırmışlardı.

Referandumda Akyazı’da yüzde 80 evet oyu çıkınca parti içerisindeki başkan Hasan Akcan muhaliflerinin sesi sedası kesildi.

İlçenin siyasi kulislerinde Akcan’ın parti içerisinde kendine muhalefet ederek yıpratma politikası izleyenlere Referandumda %80 ile büyük darbe vurduğunu bu nedenle de kendine muhalefet edenlerin seslerinin uzun süre çıkamayacağı söylentileri dilden dile dolaşıyor.

Başkan Akcan yakın dostlarına ‘’Partideki başarı Bizans oyunlarıyla değil Sandıkta çıkan oyla belli olur’ ’söylemleriyle Pankartçılara gönderme yaptığı da siyasi kulislerde konuşulan konular arasında 

21 Nis 2017 - 14:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hakkı söylerorhanAbdulMüneccimKuzulukKuzulukAKYAZILI GÜZEL İNSAN.O YILDIZErdemBURAKakyaziReisaaakyazılı - bizans oyunumu nedir oyların tekrar sayılması gerekir ki .kim bizans oyunu yapmış görulur.hasan akçan sp nin adayı iken de bizans oyunu olmuştu ve seçimi kaybetmişti.yine bizans oyunu ile evet çıkardılar.hasan bey iyi bilir partisinin bizans oyunu.çünku o yaşamıştı.asıl bizans lılar evet çıkması nı istiyorlar dı bu gerçekleri dahi göremedilerhasan akçan sen çok iyi biliyorsun ki sandıkdan çıkan sonuç referanduma yansımadı.saadetpartisin de aday iken sandıktan çıkan sonuç mu başkan oldu yoksa bizans oyunu oynayanlardı.şimdide bizans oyunu oynayanlar sandıktan evet çıkardı bilgin olsun hatırla istedim.pankart açanlarda karşı çıkanlarda aynı yerden besleniyorsunuz kimi kime şikayet ediyorsunuz .Bırakın hasan hocaya laf atmayı herkes işine baksin önceki belediye başkanlarınıda görduk kumar masasından kalkmiyorlardi hiç sesiniz cıkmıyordu kimse pankart acmıyordu niye hasan hoca naptı size gece gündüz secim calışması yaptı tek başına cakalların icinde mücadele ediyor bırakın dedi kodu yapmayı daha ilk dönemi iki dönem başkanlik yaptı digerleri akyazıya ne kattti hasan hoca göreve geldi daha ilk aydan başladınız dedikodulara niye cekemiyorsunuz bi derdiniz varsa cıkarsın karşısına adam gibi sandıkta verirsin cevabı meyve veren agac taşlanırGeçin bu işleri !! ne referandumda ne de belediye seçiminde kimse Hasan Akçan olduğu için oy vermedi, oy veren herkes Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi.Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınız belirlenmiştir .Bu nedenle yorumlarınız yayınlanmamıştır.Aynı İP ile aynı habere farklı isimlerle yorum yaptığınız belirlenmiştir .Bu nedenle yorumlarınız yayınlanmamıştır.bütün oylar akp lilerin. o zaman bu mehape oyları nerede? diğer partilerden gelen oylar nerde? siz haklısınız ki bu diğer partiler size oy verdi.SAYIN EDITOR BIR ANKET YAPARMISIN OYLAR YEREL YONETIMEMI YANI BELEDIYE ICRAATLARINAMI ILCE TESKILATINAMI YOKSA SAYIN CUMHURBASKANINAMI VERILDI GERCEKTEN BU ANKETE IHTIYAC VAR BIRI BASIN ACIKLAMASI YAPIYO BIRI BAKLAVA ZIYAFETI GERCEKLERI ORTAYA CIKART NE OLURBende bir AKP li olarak oyumu reise verdim. Şuanda belediye seçimleri olsun ve hasan hoca çıksın oyumu kesinlikle vermem.sayın hocam %80 millet senin için değil R.T.E İÇİN VERMİŞTİR. KULAĞINA KÜPE OLSUNYa Allah askina baskan biz eveti senin icinmi verdik saniyon güldürme bizi milyon bir bile katkin yok evet e sahsen ben senin icin vermedim sakın bununla övünüp kendine pay çıkarma kendini kandirmaAynen öle benım görüşümde ole reise verdık bunu Adapazarı'ndaki yürümeyle bu işler olmuyo adada değilde akyazıda yürüseydınde endam görseydık beReferandumda çalıştığını görseydim hayır verirdimpankartı yapanların akyazıya hizmeti düşündüğünü sanmıyorum tamamen kişisel çıkarları için yaptılar ama %80 alınan oy oranının akçanla alakası olduğunu düşünmekte komiklikten başka bişey değil,millet nalet olsun deyip tayyibe oy verdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:13