Ak Parti'den SGK'ya ziyaret

Akyazı Ak Parti ilçe başkanı Nail Kahveci kadın kolları ve ilçe teşkilat yöneticileri Bülent Turanı makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.

SGK haftası kutlamaları başladı. Akyazı Ak Parti ilçe başkanı Nail Kahveci kadın kolları ve ilçe teşkilat yöneticileri Sakarya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Akyazı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binasında müdür Bülent Turanı makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular. Bülent Turan yaptığı açıklamada her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının SGK Haftası olarak kutlandığını belirti. Sosyal güvenlik bilincinin oluşması adına sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Kendi içimizde personelimizle, kurum içi performansı arttırıcı etkinliklerimiz olacaktır dedi. İlçe başkanı nail kahveci de biz diğer ilçelere göre daha şanslıyız SGK nın ilçemizde olması tabiî ki bizim için bir avantaj dır siyasi olarak bizler üzerimize düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmeye çalışacağız çalışmalarınızda başarılı olduğunuzu biliyoruz bundan sonraki çalışmalarınızda siz ve ekibinize başarılarınızın devamını diliyorum dedi. Ethem ACAR

18 May 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.