Ak Parti'den seçim açıklaması!

7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti, bu kapsamda 7 Mart Cumartesi günü seçimlerde görev alacak partililerin katılacağı ve tüm Türkiye'de aynı anda yapılacak olan 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısını gerçekleştirecek.

Türkiye'nin dört bir yanında evlere, işyerlerine ve kahvehanelere temsili olarak kurulacak sandıklarla gerçekleştirilecek programda, Sakarya'da 2125 Sandıkta AK Parti'nin 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kolları üyelerinden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurulları da aktif hale gelecek, eksiklikler tespit edilerek, en kısa zamanda bunların tamamlanması sağlanacak. Sandık Yönetim Kurulu üyelerinden, temsili sandıkların başına gelmeyenler tespit edilerek, yerlerine yeni isimler belirlenecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç yaptığı açıklamada, yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti'nin tüm ilgili organlarının birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyum örneği gösterdiğini belirtti.

Kılıç, geçmişte gerçekleştirilen seçimlerde ortaya konulan performansın üzerinde bir başarının sağlanması için yoğun bir çabanın sergilendiğini ifade etti.

06 Mar 2015 - 17:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.