Ak Parti’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Akyazı ilçe başkanı Feyzi Bora ve yönetim kurulu üyeleri Geçtiğimiz günlerde Kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora SKM. Başkanı Mustafa Karakum yönetim kurulu üyeleri Eyüp Demirtaş ve Mesut Ekrem 19 Marta yapılan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanlığına yeniden seçilen Ali Doğan Eroğlu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hoş sohbet içerisinde geçen ziyarette 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçim süreci hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora ve yönetim kuruluna gerek Kongreye katılımlarından gerekse hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

28 Mar 2017 - 15:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ÖZKANRıza - RIZA KARDEŞİMİN DEDİKLERİNE KATILIYORUM SİYASET TUHAF BİR ŞEY ANLAMSIZ DUYGULARI VE ANLATILAMAYAN ANLATILSA DA ANLAŞILMAYAN KELİMELERDEN VE OLUŞUR.

AMA SİYASETTEN DE ÖTE BİR ŞEY VARDIR! DAVA ADAMI OLMAK VE DAVASINA DEVLETİNE MİLLETİNE SAHİP ÇIKMAK TIPKI LİDER DEVLET BAHÇELİ GİBİ.....Bu siyaset nasıl bir şey ya.

Hırsız var diye araba gezdiren mhp şimdi can ciğer.

Etmediği hakaret kalmayan akp şimdi methiyeler diziyor.

Sorsan vatan millet devletim bekası.

Yersen.

Mide kaldırmıyor artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 15:47