Ak Parti'den belediye başkanlarına anket

AKP Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkanlarıyla ilgili anket çalışması başlatıldı. Ankette vatandaşa belediye başkanını

11 İLÇEDE BAŞLADI
AK Parti Genel Merkezi tarafından Sakarya genelinde ilçe belediye başkanlarıyla ilgili anket çalışması başlatıldı.

 

İlk olarak 11 ilçede başlayan anket çalışmaları ay sonuna kadar tüm ilçelerde tamamlanacak. Kasım ayı içerisinde raporu hazırlanacak anket sonuçları belediye başkanlarının hazırlanan karnelerine eklenecek.

Yenihaber Gazetesinde yer alan habere göre Anketörler önceki gün şehir merkezinde farklı yaş grubu arasındaki seçmenleri seçerek sorular yöneltti. Vatandaşa yöneltilen sorular arasında, belediye başkanını en son ne zaman mahallelerinde gördükleri, başkanın icraatları, iletişim becerileri, seçmende güven oluşturup oluşturmadığı gibi sorular yer alıyor.


İLGİNÇ SORULAR VAR
Vatandaşlar ayrıca anketörlerin kendilerinden ilçelerinin 5 önemli sorununu saymasını istediklerini ifade ederek, en ilginç sorunun ise düğün ve cenaze gibi sosyal olgularda başkanı aralarında görüp görmediği olduğunu vurguladı. Ankette ayrıca belediye başkanının ismi söylenerek çağrıştırdığı kelime de cevap metnine yazıldı.

22 Eki 2017 - 13:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

akyazılıhespiMİSAFİRXxxx - hasan akçan akpartiye zarar veriyorhasan akcanı gece gündüz şikayet ediyorsunuz vah zavallılılar boşuna ugraşıyorsunuz yılardır aynı eki

p bu işiyapıyor adama sormazlarmı sizin evinin önünü çamur götürüyorAKYAZI DA İÇİNDE REIS DEN DEĞİŞİM BEKLİYORUZ GENEL KADRO DEĞİŞSİN ..Zeren düğün cenazede lazım başkan.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 13:55