Ak Parti’de sular ısınıyor. Şimdilik 3 aday

AK Partide İlçe ve İl Kongrelerine ilişkin takvim belirlenmesiyle birlikte gönlünden İlçe başkanı olmak isteyenler arasında kulisler başladı.

a97e9f391694589d527e6c458d73d32e.jpg
5922509154679f4b22f7d7ee4e174882.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İl ve İlçe kongreleri önceki seçimlerde olduğu gibi yine tek adayla mı yapılacak. Yoksa birden fazla aday çıkıp kıyasıya bir mücadele mi sergileyecek henüz belli değil.

AK Parti’de belirlenen takvime göre önce mahalle delege seçimleri yapılacak ve seçilen delegeler İlçe kongresinde oylarını kullanıp İlçe Başkanı, İlçe yönetim kurulunu ve İl delegelerini belirleyecekler.

AK Partide seçim takviminin belirlenmesinden hemen sonra gönlünden İlçe Başkanı olmak isteyenlerin şimdiden kulislere başladığı gözlemleniyor.

Yapılacak olan İlçe kongresinde aday olacakların isimleri de keza siyasi kulislerde artık dillendirilmeye başlandı. Buna göre yapılacak olan İlçe kongresinde şu anda İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Fevzi Bora’nın tekrar aday olacağı biliniyor.

Fevzi Boraya rakip olarak gösterilen isimler arasında şu anda ortaya çıkan isimler arasında İlçe Yönetiminde görev yapmakta olan Eyüp Demirtaş ile Genel Merkezde ağırlığı olan Adem Sağlam var.

Mevcut yönetim kurulun,Belediye Meclis Üyeleri ve şu anda görevde olan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin bazılarının Adem Sağlam’ı destekledikleri yönünde haberler Akyazı’nın siyasi kulislerinde dolaşıyor.

Başkan Boraya rakip olacağı kesin gözüyle bakılan diğer aday Eyüp Demirtaş’ı da Boranın yönetiminde olması nedeniyle mevcut yapıdan destekleyenlerin hayli fazla olduğu yönünde haberler yine siyasi kulislerde seslendirilmekte. Şu an itibarıyla AK Parti Akyazı’da İlçe başkanlığına talip olacağı yönünde orta çıkan isimler bunlar.

Siyasette bir günün hatta bir saatin bile çok önemli olduğu bilindiğine göre seçim gününe kadar başka adaylarında çıkabileceği tahminler arasında yer alıyor.

Son söz AK Parti Genel Merkezinin Genel merkezin tüm adayları Ankara’ya çağırarak tek liste üzerinde çalışmalar yapması bekleniyor.

10 Tem 2017 - 17:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem GÜNERmilli iradeCÜNEYThandsomeAdem GÜNERSaf Kan AKPLİeşnolyenicamiliREİSEser aydın - Asıl Milli irade ÜLKÜCÜ HAREKETTİR.adem güner sen kendi partinin başkanlıklarının boşluğunu doluluğunu düşün .karaoğlandan sonrakiler seni hiçmi hiç ilgilendirmez işine bak.ESER KARDEŞ YORUMUN HİÇ HOŞ DEĞİL NANKÖRLÜK YAPMA.eyüp demirtaş akyazı için faydalı olur. en azındn halkla içiçe ve mutevazı biri.Kimin aday olacağından daha çok,ne için aday olunacağıdır.Mehmet BARUTÇU ve bir nebze de Osman KARAOĞLAN dan sonra Akyazı da ilçe başkanlık koltukları hep boş kalmıştır.2019 çok şeylere gebe.Görelim mevlam neyler.Neylerse güzel eyler.Saygılarımla...Karaoğlandan sonra kimse dolduramadı yerini bir daha keşke onu yapsalar yakışır Osman AbimizeBENİM ADAYIM ADEM SAĞLAM.diğer iki aday da ..akyazıya değilde kendi yandaşların ahizmet ederEleştiri yapalım fakat seviyemizi korumamız lazım. Kişinin saygınlığına hakaret içeren eleştiriler çok yanlış.Asıl yanlış ise editörün bu yorumları süzmeden sayfada yer vermesi.

Acaba editör hakkında böyle bir yorum yapılsa aynen yayınlar mı ? Yoksa editörün habercilik adına farklı bir amacı mı var?fevziden gelmezde öbürlerindenmi çok hayır gelir.ancak kendilerine çalışırlar.Fevzi bora dan akyazıya bir hayır gelmez silik ve vizyonsuz birisi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 17:32