AK Parti'de ilçe kongreleri ertelendi

AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda aralarında Akyazı'nın da bulunduğu ilçe kongreleri ertelendi.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı da  5 Ekim Perşembe günü Söğütlü İlçe Kongresini tamamladıktan sonra diğer ilçeler için belirlenecek olan yeni takvimi beklemeye başlayacak.

 

AK Parti'de Taraklı, Pamukova, Karasu, Adapazarı, Kocaali  ve Kaynarca  kongreleri tamamlanmıştı. AK Parti MKYK'sından yeni kongre takvimiyle ilgili çıkacak olan karara göre kongreler devam edecek.

 

AK Parti Genel Merkezi de daha önceden 5 ilçenin kongre takvimini değiştirmişti. Bu kez Büyükşehirlerde il ve ilçe kongreleri tümüyle ertelendi.

05 Eki 2017 - 00:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

adalı - bu erteleme akyazı teşkilatı için pek hayra alamet değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ekim 00:56