Ak Parti’de görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatı görev bölümü yaptı. yapılan görevlendirilmelerde şu isimler yer aldı.

fafc90495b002c00b68c88dd19d79479.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde 5. Olağan kongresini yapan Ak Parti ilçe teşkilatı görev bölümü yaptıç.

Ak Parti Tanıtım ve medya başkanı Yusuf Çokal , Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler başkanı Özgür Özmen ilçede gören yapan yerel ve ulusal gazetecileri ziyaret ederek yeni Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatında oluşan görev bölümü hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Akyazı ilçe teşkilatında bu isimler yürütme kurulunda görev aldılar

İlçe başkanı Feyzi Bora

Siyasi ve Hukuk işleri başkanı Talip Boğaz

Teşkilat başkanı Osman Öztürk

Seçim işleri başkanı Fatih Kır

Tanıtım ve Medya başkanı Yusuf Çokal

Sosyal Politikalar başkanı Turan Hikmet

Yerel yönetimler başkanı Mustafa Karakum

Ekonomi işler başkanı İrfan BAŞER

Sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Özgür Özmen

Mali ve idari işler başkanı Hasan Bayraktar

Sekreter Hüseyin Düzcan

19 Ara 2017 - 15:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

iki tane adamın özühayırlı ugurlu olsun başarılaakyazıSeyyah..yenicamiliEyüp Demirtaşali - iki tane adamın özür hayırlı olsun yolunuz ve bahtınız açık olsun inşAkyazı mızın genç dinamik böyle dürüst insanlara ihtiyaç var Yusuf ve özgür kardeşlerim gibi.yolunuz acık olsun.Merak ettim.. Siyasi ve Hukuk işleri başkanı Talip Boğaz hangi fakülte mezunu?Yeni gelen arkadaşlarla iyi bir sinerji oluşur inşallah. Kazanan Akyazımız olsun.ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.vah vah hep aynı yüzler.bırakında birazda başkaları yapsın bu işleri.taze kan lazım.hep köftelikler orda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 15:56