Ak Parti'de FETÖ operasyon başlıyor!

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Ülkemiz ve partimiz içerisinde FETÖ’ye destek veren hainleri temizleyeceğiz. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara milletimizle birlikte asla izin vermeyeceğiz. Hainlik yapanlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz.” d

8e5e4710e71c4d5b876f21e1a458222d40ee1def30e94a48aee6fb08e8ba6996.jpg
e3a218ef0df5412993d6de726fe286e6ee445758877446629a5c3404343d8630.jpg
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, şehir genelinden düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

 

 Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gerçekleştirilen programlar kapsamında Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İl Teşkilatı, Sakarya Sanayii ve Ticaret Odası, Arifiye, Pamukova, Geyve ve Taraklı ilçe teşkilatları bayramlaşma programlarına katıldı.

 

Bayramlaşma programının devamında Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Birliğimiz daha da kuvvetlendi

 

Ayhan Sefer Üstün, "15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içindeki hainler bir darbe girişiminde bulundu. Hamdolsun, milletimiz tankın, topun önüne geçerek göğsünü siper edip, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıktı. Darbeye karşı esnafımız, çiftçimiz, gencimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. 15 Temmuz'dan sonra milletimizin birliği daha da kuvvetlendi. Ülkemizde ve partimiz içerisinde FETÖ?ye destek veren hainleri de temizleyeceğiz. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara milletimizle birlikte asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


Ülkemizde yerleri yok
Üstün, "Türkiye kaldığı yerden yoluna devam ediyor. Şimdi hizmet ve çalışma zamanı. Artık daha fazla çalışacağız. Ülkemizin kalkınmasını sürdüreceğiz. Barajların, köprülerin ve yolların en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin hayat konforunu daha da arttıracağız. Ülkemize hainlik yapanlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bayrağımız altında hainlik yapanların ve hainlere yardım edenlerin ülkemizde ve partimizde yeri yoktur. Bu hainlerle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Tüm İslam âleminin kurban bayramını kutluyorum. Bayramın bütün insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

14 Eyl 2016 - 15:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

başmüfettiş - çok fetöcü var. en az meb deki kadar parti içnenede fetöcülerde yuvalanmış. acil temizlik şart....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Eylül 15:37