AK Parti projesinde tanıdık bir isim..

AK Partinin gençler için hazırladığı videoda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Akyazılı Erol Kaya'da yer aldı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından  üniversiteye yeni başlayan gençlere sürpriz bir video hazırlandı.

 

"Kampüse Hoş Geldin" projesi kapsamında bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri üniversite yıllarından hatıralarını paylaştı.

O videoda Akyazılı olan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'da yer aldı.

Kaya, 'Kendinizi tanıyın. Aynadaki sadece yakışıklı halinizin ötesinde kimsiniz?' sözleriyle gençlere seslendi 

 

KAMPÜSE HOŞ GELDİN​

"BİZ DE SENİ BEKLİYORDUK" sloganıyla AK Parti Gençlik Kolları tarafından geçen yıldan itibaren başlatılan 'Kampüse Hoş Geldin' projesi üniversiteye yeni gelen öğrencilere rehberlik yapıyor. Gençlik Kolları, farklı şehirleri kazanan öğrencileri Otogar, Tren Garı, Havalimanları ve Kampüsün girişlerinde karşılıyor ve onlara yol gösterici oluyor.

 

ÖĞRENCİLERE HER TÜRLÜ DESTEK SAĞLANIYOR

Türkiye'de yaklaşık 2017 yılında 350 bin öğrenci üniversiteye yerleşmiş olup bunların çoğunluğu farklı şehirde üniversiteye yerleşti. 'Kampüse Hoş Geldin' projesi kapsamında, kariyerden gezi programına, münazaradan kültürel faaliyetlere birçok etkinlikler düzenlenmesinin yanında üniversiteye yeni yerleşen öğrencilerin kampüs hayatına adaptasyon sağlamasına destek sağlanıyor.

 

İLK GÜN HEYECANI...

Öğrencilerin özellikle üniversiteye başladığı ilk gün en stresli, bir o kadar gururlu ve heyecanlı, en önemlisi de unutulmaz hale geliyor. İster yaşadığı şehirden kilometrelerce uzakta isterse aynı il sınırları içinde yer alsın o heyecan bambaşka oluyor. İşte bu ilk yılda AK Parti Gençlik Kolları okullarına yeni başlayan arkadaşlarının yanında yer alıp hem heyecanlarını paylaşmak hem de her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmak istiyor.

 

BAKANLAR VE MİLLETVEKİLLERİ ÜNİVERSİTE ANILARINI ANLATTI

AK Parti Gençlik Kolları, yeni bir hayata adım atan gençlerin heyecanını paylaşmak ve girdikleri yeni ortamlarında cesaretlendirmek için keyifli bir o kadar da tecrübe dolu çalışmaya imza attı. 'Kampüse Hoş Geldin' projesi kapsamında siyaset arenasının yoğun temposunda görmeye alışkın oldunuz isimleri üniversite yıllarına geri götürerek unutamadıkları üniversite anılarını üniversiteli gençler için kayda aldı. Bakanlar, AK Parti genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri üniversite yıllarından hatıralarını paylaştı.

19 Eki 2017 - 01:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.