Ak Parti Kadın Kolları tek adayla kongreye gidiyor

AK Partinin 5.Olağan Akyazı İlçe Kadın kolları kongresi 16 Aralık 2017 Cumartesi saat 14.00 de Kılıçoğlu düğün salonunda yapılacak.

16829914ccf5c929613a12db7920ea57.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Ak parti Kadın kolları 5. Olağan Akyazı İlçe kadın kolları kongresine tek adayla gidiyor. Bir önceki dönemde başkan olarak seçilen Oya Asan 5. Olağan kongrede de tek aday olarak seçimlere girecek.

Ak parti Genel merkezinizde onayıyla birlikte adaylığı kesinleşen Oya Asan Cumartesi günü düzenlenecek olan kongre için çalışmalara başladı.

16 Aralık 2017 Cumartesi günü Kılıçoğlu düğün salonunda gerçekleşecek olan kongreye Akyazılı partililerin yanı sıra İl genelinden ve Mahallelerden da katılım olması bekleniyor.

14 Ara 2017 - 15:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

REİSEyüp Demirtaşyavuz - genel merkez ne derse o hani adalet.neden kimsenin aday olmasına müsade etmiyorlar.adaletin a sı bile yok bu işlerde.ama sorsanız hep adaletliler.ahıretteki adaleti nasıl yapacaklar acaba.orada adam kayırma kollama yok.benim adamım senin adamın yok.herkes hakettiğini alacak.diyer seçimi de öyle yaptılar tek aday tek liste.neyden korkuyor bu beğefendiler yoksa bi sıkıntılarımı var.çıksın adaylar herkes hakettiği yere gelsin.öyle merkez onu dedi bu olacak demekle olmuyor bu işler beyler ağalar adalet nerde.saygılar.OYA BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUMabla genelkurmay başkanı gibi oturuyo gayet ciddi mesele önemli galiba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 15:38