Ak Parti il yönetiminde istifa krizi

Ak Parti Sakarya il yönetiminde, ilçe kongrelerinde yaşananlar il yönetiminde de görüş ayrılıklarına neden oldu..

Aziz Güvener'in haberi

MEDYABAR.COM 

medyabar.com'un ulaştığı bilgilere göre 2015'de yapılacak genel seçimler öncesinde ilçe kongreleri ardından da il başkanını seçecek olan Ak Parti Sakarya İl Yönetiminde, ilçe kongrelerinde yaşananların neden olduğu görüş ayrılıkları yaşanıyor..

Ak Parti Sakarya il yönetiminde il başkan yardımcılığı yapan bir isim ilçe yönetimlerinde yaşananlardan dolayı istifa etti..

Ak Parti İl Yönetiminde bulunan 12 başkan yardımcısından biri olan partide hatırı sayılın üst düzey partilinin istifa kararı yönetimde şoke etkisi yaparken, 50 kişilik yönetimde bulunan bazı isimlerinde istifa etmek istedikleri, ancak araya girenlerin istifalarını engellediği kulislerde konuşuluyor..

Yönetimden istifa eden başkan yardımcısının istifasının geri alması için parti üst düzey yöneticilerinin görüşmeler yaptığı da konuşulanlar arasında

Ak Parti Sakarya İl Yönetiminde ilçe kongreleriyle başlayan görüş ayrılıklarının yansımalarının önümüzdeki günlerde de daha da belirgin olması bekleniyor..

17 Kas 2014 - 22:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

mülaim beyyayınlaAKYAZILINURİÖMERziya özdemir - haber yapıyorsunuz isim neden vermiyorsunuz?beter olunAKYAZIDA DİVAN BAŞKANI OLAN İL BAŞKAN YARDIMCISI... VE SN İLBAŞKANI RECEP UNCU OGLUNUDA İSTİFAYA DAVET EDİYORUM.... YANLIŞ HESAP (BAĞDATTAN) MAHKEMEDEN DÖNER... HAK YERİN BULMALI.... SN İLBAŞKANI KENDİ HESAPLARININ PEŞİNDE... ALLAHIN ADALETİ AKPARTİNİNDE ÜSTÜNDE UNCU OGLU ... AKYAZI SENİ AFFETMİYECEK.RABBİM SAYILARINI ARTIRSIN İÇLERİNDEKİ ONURLULAR YANLIŞLARI ANLAYACAKLAR.MENFAAT PERESLER SUSMAYA VE SAVUNMAYA DEVAM EDECEKLER.HESAP GÜNÜ HESAPINI VERECEKLERRABBİM YAPTIKLARININ CEZASINI ÇEKMEDEN BUNLARIN CANINI ALMAYACAK İNŞALLAHhelal olsun o arkadaşa repen uncuoğlunun ne şekilede hizmet ettiğini anlamış ortalık karıştırıp kendi çıkarını koruyup gözetiyor partiyi değil yazıklar olsun böyle akp liye yazık yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 22:49