"Ak Parti FETÖ'den Arınamaz"

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ün, "Parti içindeki FETÖ'cüleri de temizlemeliyiz" sözlerini değerlendiren CHP Milletvekili Engin Özkoç, "AK Parti FETÖ ile geldi. FETÖ'den arınamazlar" dedi.

'DENGELER ALT-ÜST'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ün "Parti içindeki FETÖ'cüleri de temizleyeceğiz" sözleri hakkında konuştu. Milletvekili Özkoç, darbe teşebbüsünün ardından Türkiye'de dengelerin alt-üst olduğunu belirterek, "Hükümet ilk geceden beri bu işin sorumlusunun FETÖ olduğunu ifade ediyor. Daha önceden Türkçe olimpiyatları her ilde yapılırken AKP'li belediyeler yer ve stat temini yapmadı mı? Sendikaları Maliye Bakanlığına bağlı değil miydi? Bankaları denetlenmedi mi?" diye sordu.


'FETÖ'YLE GELDİLER'
"Kendilerinin de ifade ettiği gibi bir suç varsa, FETÖ'nündür ama sorumlusu AKP'dir" diyen Engin Özkoç, "AKP hükümeti, FETÖ cemaatinin bizzat kendi desteklediği bir harekettir. 10 belediyeye müdahale etmekle, 5 milletvekilinin bir daha vekil olamamasını sağlamakla FETÖ'den arınmaları mümkün değil. AKP FETÖ ile gelmiştir ve FETÖ ile gitmelidir" ifadelerini kullandı.


'BİZDE FETÖCÜ YOK'
Milletvekili Özkoç kendi partisinde FETÖ'cü olup olmadığı sorusuna ise, "FETÖ'nün bir tek mensubunun dahi partimizde olduğunu düşünmüyorum. Bir danışman arkadaşımız açığa alınmıştı fakat kendinin yakından uzaktan bunlarla bir alakası yok. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi kendisinin arkasındayız. Biz adaletin doğru şekilde uygulanmasını isteyenlerdeniz" şeklinde cevapladı.

Yeni Sakarya Gazetesi 

23 Eyl 2016 - 14:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.