Ak Parti adayları basının karşısına çıktı...

Ak Parti Genel Merkezi dün gece geç saatlerde 17 ilçenin belediye başkan adaylarının isimlerini kesin olarak belirleyerek isimleri yapılan açıklamayla sunmuştu..

4981564bde70451a944d9ce60d060f7793d65aa666cb448ca0740d4f0db4e632.jpg
9e7ad3a19e294c87b681f78d79f75435ae31c81fd7974b539323c674ab0cee33.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

MEDYABAR.COM/AZİM ÇELİK

Belirlenen 17 ilçe adayı, Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ak Parti yönetimi bugün açıklamanın sonrasında ilk kez basının karşısına çıktı.

Ak Parti Genel Merkezi'nin yoğun 'yerel seçim' mesaisinin ardından yapılan açıklamaya göre Sakarya'da 3 ilçenin belediye başkan adayı değişime uğramıştı..

Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan uzun toplantıların ardından Sapanca, Akyazı ve Söğütlü ilçelerinde aday değişimi kararı alındı.

Adayların açıklanmasının ardından ilk basın toplantısını gerçekleştiren Ak Parti yönetimi basın mensuplarını alınan kararlarla ilgili bilgilendirdi..

HAYIRLI OLSUN

Programın başlangıç konuşmasını yapan Recep Uncuoğlu gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada,"Bütün bu çalışmalar bu emekler neticesinde bu listede görev alan bütün başkan adaylarımızın öncelikle Sakarya'mıza ve ilçelerimize, teşkilatlarımıza, hemşerilerimize ve memleketimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Zor ve meşakkatli bir süreçte millete hizmet yolunda giydikleri o ateşten gömleğin hakkını bugüne kadar veren ve vermek için sonuna kadar gayret eden bütün başkanlarımızı ve bu gömleği giyecek olan başkan adaylarımızı da tekrar tebrik ediyorum. Başarılı olmalarının daim olmasını Allahtan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'de adayların açıklanmasıyla ilgili bir konuşma yaptı. Değişen ilçe adaylarıyla birlikte çok başarılı bir dönem geçireceklerini ifade eden Dişli, parti olarak maddi ve manevi konuda birlik olarak yola devam edeceklerini belirtti.

Dişli yaptığı konuşmada,"Yüksek kurul bu arkadaşlarımızı uygun gördü, bundan sonra tümümüz büyükşehir belediye başkanımızın direktifinde inşallah çok başarılı bir dönemi geçireceğiz ve sn. başkanımızın söylediği gibi çok başarılı bir seçim süreci yaşayacağız" dedi.

Toplantı da adayların açıklanmasıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da açıklamada bulundu. Başkan Toçoğlu,"Belki uzun biraz stresli bir sürecin sonunda dün akşam genel merkezimiz son yerel seçimler için adaylarımızı açıkladı. 3 ilçemizde bir bayrak taşıma değişikliği oldu. Hem ilçelerimiz için hem Sakarya'mız için hayırlı olmasını biz Allahtan niyaz ediyoruz. Hepsini tebrik ediyorum, kucaklıyorum. Hep beraber inşallah başbakanımıza ve milletimize verdiğimiz sözü burada beraberce gerçekleştireceğiz ve Sakarya'da yine milletimizin huzuruna çıkacağız." diye konuştu.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

25 Oca 2014 - 16:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

helal olsun hasan hocaABDULLAHÇok İddalı bir haberdi !DİNAMİK BAŞKAN ÖZLEMİ SONA ERDİ.akpfurkanakyazılıadamata candarTahaHALİLakyazılı - Numan kurtulmusta akpyi hedef alan cok soz kullanmisti ama suan basbakanin sag kolu. Hasan hoca baskan olduguhunda cikarlarinizi gerceklestiremeyeceksiniz ondan bu kadar kin dolusunuz. Gercekten hizmet sevdalisi olsaniz bambaska davranirdiniz. Akyazi guzel yerlere geldiginde ins utanirsiniz. Hasan hoca akyazi seninle.EVET HASAN AKÇAN İSMİN TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK AKAYIZIDA SEÇİMİ KAYBEDEN BİR BAŞKAN ADAYI OLARAK TARIHE GEÇECEKSİN BU SEÇİMLERDE BİR AK PARTİLİ OLARAK SENİ İÇİME SİNDİREMEDİM SEN BİZE HIRSIZ DEDİN ŞİMDİ SENDE HIRSIZLIK YAPMAY MI GELDİN SIRF SANA VE SEN GELDİN DİYE İSTİFA ETMEYEN İLÇE TEŞKİLATI İNADINA SELMAN DEMİRTAŞA OYUMU VERECEĞİMhttp://www.yesilsapanca.com/haber/8558/cok-iddialiyiz-demistik--cok-az-sure-kaldi.aspx (19 Mart 2013 tarihinde bu haberde Akyazı Belediye Başkan Adayı Hasan AKCAN olduğu işaret edilmişti.) Ve Akyazı nın kaderi 1 yıl öncesinden yazılmıştı.HASAN AKCAN YOLUN AÇIK OLSUN 2009 YILINDA İKİ SEÇİM DE DE SANA OY ATMIŞTIM , OYLARIMIZ RAFA KALDIRILMIŞTI BU SEÇİN İNŞALLAH LAYIK OLDUĞUN BAŞKANLIĞI ALACAK VE ADALET YERİNİ BULMUŞ OLACAKTIR.SANA VERİLEN OYLARINDA İADEYİ İTİBARI GERİ VERİLMİŞ OLACAKTIR.ALEYHTE YAZILAN YORUM VE KARLAMA KAMPANYALARI YAPANLAR ATTIKLARI ÇAMURDA ANCAK PATİNAJ ÇEKERLER.ALLAH YAR VE YARDIMICINSIN OLSUN.AKYAZI SENDEN BÜYÜK DEĞİŞİM BEKLEMEKTEDİR.İNŞALLAH BU BEKLENTİLERİ DE GÖREVE GELİR GELMEZ İCRAATLARINLA GÖRECEĞİMİZE KALBEN İNANIYORUM.BAŞARILAR DİLERİM.ben bir akp li olarak benim partime hakaret eden çapulcu diyen birine nasıl oy vereyim nasıl ilçemi teslim edeyim farkında olun bunun gerekli makamlar yoksa sandıkta akyazıda akp ye oy gelmicek ve bunu büyükşehirde akp patlaması olup akyazıda zor oy almasıyla seçilememesiyle anlıcaksınız yazık etmeyin akyazıya baş koydugumuz partiye geç olmadan el atın ben vatandaşın arasında sürekli bulunan biri esnaf olarak sölüyorummhasan hocam hayırlı olsun. halk senin yanında biz senin yanındayız. çıkar ve menfaat peşine düşenler böyle karalama yaparlar. hazmedemeyenler 30 mart saat 19:00 u beklesinler. akyazı seninle.akyazıya yazık oldu bundan sonra bişe olmaz maddı durumu ıyı olanlar geleydı borçlu harclı aç ınsanlar ne hayır getırır ak partılıyım ama benden oy yok artık yazık oldu memleketıme senelerdır.ben akpartinin capulcusuyum hocam size oy yokGider ayak yapacagini yaptin ............. helal olsun sana bunun hesabini secimlerde vereceksin. Akyaziya ne yuzle gelecen bakalim. Basbakana Hirsiz diyen ve ak partiye oy atanlara capulcu diyenleri basa getirmeye calisiyorsunuz yaziklar olsunHizmet getirecek vizyon sahibi insanlar yerine böyle insanlarla yola devamsa Akp oy yok.HASAN AKCAN BBP den ADAY OL BAŞBAKAN OLURSUN DESELER ALLAH ÇARPSIN OLUR BUKADAR GENİŞ Bİ MİĞDE OLAMAZcanınız cehenneme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 16:51