Ak Kadınlar toplandı “Seçimlerde kapı kapı gezeceğiz”

24 Haziran seçimleri hazırlıkları hızlı bir yol almaya başladı. Akyazı Ak parti Kadın kolları ve vatandaşlar bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar.

4c23fe50163f0cf8a37c0379a7274f70.jpg
74c8a8ea3f0f67eb484bb5da145dcdb5.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Ak Parti İlçe Kadın kolları bugün bir toplantı düzenledi. Ak parti Kadın kolları başkanı Oya Asan başkanlığında düzenlenen toplantının gündemi 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu.

Oya Asan’ın yapmış olduğu açıklamada “ Bayan vatandaşlarımızdan gelen teklifle birlikte haftalık toplantımızı icra ettik. 24 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerini ve seçim çalışmalarındaki görevlendirilecek bayan arkadaşlarımız belirledik. Bu toplantının bir diğer güzel yanı da Kadın üyelerimizin teklifi oldu. Üyelerimiz talebi seçime kadar kapı kapı gezerek tüm mahallelerde seçim çalışması yapalım oldu. Hepsine teşekkür ediyorm” dedi.

Haftalık toplantı bu gündemle son buldu.

Davut Kaya

26 Nis 2018 - 16:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

PİSTXxxarzu - bize gelmeyin sakınDolaşmalarına gerek yok ki.... Sakarya nın en geri kalmış bakımsız ilçesi Akyazı ve hala en çok oyu veren ilçe... Yani Grek yok... Millet zaten veriyor....oya başkanı vekil olarak görmek istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 16:48