Aile içi kavga .1 yaralı

Akyazı Ömercikler Mahallesi Belediye Hayır çarşısı yanında bulunan bir Apartman girişinde aralarında husumet olan 4 kişi ile tartışan kadın yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Akyazı Ömercikler Mahallesi karşısı belediye hayır çarşısı yanında bulunan bir Apartmanın önünde görgü şahitlerine göre 4 kişi bir aralarında bulunan husumet nedeniyle kadınla tartıştı. Kadının elinde bulunan Bıçağı almaya çalışırken çıkan arbedede Kadın elinden yaralandı.

Yaralanan kadın olay yerine gelen 112 Ambulans Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Detay haber geliyor.

21 Tem 2017 - 15:47 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.