Afet ve Depremlerde daha bilinçli oldular

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu minikleri Merkezi Akyazı’da bulunan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneğin (S.A.B.A.H) de Afet ve Deprem eğitimine katıldılar

9bcf674d0511967aa65edd20ee7c279b.jpg
9714db80f38d0c8617e4e345d1a10954.jpg
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Cumhuriyet Anaokulunda eğitim gören 200 minik Öğrenci minikleri Merkezi Akyazı’da bulunan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneğin (S.A.B.A.H) merkezine gelerek Afet ve Depremlerde neler yapacaklarını verilen eğitimle öğrendiler.

SABAH gönüllülerinin verdiği eğitimi can kulağı ile dinleyen minik Öğrenciler olası Afet ve Depremde nasıl hareket edeceklerini verilen Eğitimler ve tatbikatla öğrenmiş oldular.

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu müdürü Fetih Çabukoğlu 200 öğrencimizle Afet ve Deprem seminerine katıldık. Bizlere ilgilerinden ve muhteşem anlatımlarımdan S.A.B.A.H. Ekibine çok teşekkür ederiz. Artık Öğrencilerimiz afetlere ve depremlere daha da bilinçli oldular dedi.

23 Kas 2017 - 11:10 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.