Adını Kur’an kursuna verdiler

Geçtiğimiz Temmuz ayında elim bir trafik kazası sonrası 2 buçuk yaşındaki oğlu ile hayatını kaybeden Özlem Özkan’ın adını Kur’an kursuna verdiler.

8ffafd9a715a05febe8f8710460af507.jpg
922eb83ca127acf8c5b47c2f30bf95cd.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Müftülüğünde uzun süre Kur’an Kursu öğreticiliği yapan, eşinin Polis olması sebebiyle Diyarbakır’a tayini çıkan ve orada İşitme engelliler öğretmenliği, Aile Dini rehberlik Koordinatörlüğü gibi birçok alanda çalışmaları bulunan ve 14 Temmuz 2018 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden  merhume  Özlem Özkan hocanın adı, Diyarbakır İl Müftülüğünün düzenlediği bir törenle Kur’an Kursuna verildi.

İlçemizde ve Diyarbakır’da birçok projede yer alan, görevine son derece bağlı, kendisini engelli öğrencilere adamış, gayreti, samimiyeti ile mükemmel bir eğitimci olan Özlem Özkan’a büyük bir vefakarlık örneği gösteren Diyarbakır İl Müftülüğü, görev yaptığı Kur’an Kursunun adını  “Kayapınar İlçe Müftülüğü Özlem Özkan Kur’an Kursu” olarak değiştirdi. Törene Diyanet İşleri Başkanlından üst düzey temsilciler, Diyarbakır İl Müftülüğü çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Duygusal anların yaşandığı tören ikramların ardından sona erdi.

16 Eki 2018 - 11:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.