Adil Öksüz'ün ABD bileti bile hazırmış!

Akıncı üssünden 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını yöneten Fetullahçı terörist Adil Öksüz’ün ABD konsolosluğu tarafından arandığının ortaya çıkmasının ardından yeni bilgilere ulaşıldı.

ABD Konsolosluğunun kendisini araması kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Sabah Gazetesi Özel İstihbarat ekibinin ulaştığı bilgi ve belgeler gündeme bomba gibi düşecek. Buna göre 15 Temmuz gecesinde gözaltına alınan Öksüz'ün sabah saatlerinde organize biçimde serbest kalması sağlandı.

ÜST DÜZEY EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ!

Birlikte gözaltında olduğu diğer şüpheliler Ankara Adliyesine gönderilirken bulundukları yere gelen bir üst düzey Emniyet Müdürü'nün müdahalesiyle başka bir karakola gönderildi. Sonrasında da serbest kaldı.

ROTA BELİRLENDİ BİLET ALINDI

Öksüz bu sürecin ardından eğer deşifre olmasaydı rotası, kaçacağı ülke ve saate kadar her şey organize edildi. Bileti hazır olan Adil Öksüz'ün deşifre olmasıyla yurt içinde kaçmaya başladığı ifade edildi.

30 Mar 2017 - 22:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.