Adil Öksüz ve Eşi Milyoner çıktı. İşte Hesaplarındaki Para!

Fetullah Gülen’in talimatıyla Bank Asya’yı kurtarmak için harekete geçen FETÖ, himmet paralarını 5 bin akademisyen üzerinden bankaya yönlendirdi. Adil Öksüz'ün hesabında 1 milyon 147 bin lira, eşi Aynur Öksüz'ün hesabında 894 bin lira tespit edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki kilit isim olan firari FETÖ'nün imamı Adil Öksüz ve ailesinin de Bank Asya'da milyonluk hesapları çıktı. Sakarya Üniversitesi'nde öğretim üyesi kadrosunda bulunan Öksüz'ün, 17-25 Aralık kumpasının ardından kendisi, eşi, kardeşi, yengesi ve akrabaları bir gecede Bank Asya'ya 4 milyon lira yatırdı.

Adil Öksüz'ün hesabında 1 milyon 147 bin lira, eşi Aynur Öksüz'ün hesabında 894 bin lira, kardeşi Ahmet Öksüz'ün hesabında 1 milyon 511 bin lira, yengesi Havva Öksüz'ün hesabında 169 bin lira, akrabası Hüseyin Öksüz'ün hesabında ise 455 bin lira tespit edildi.

Kaynak: Sabah

13 Eki 2016 - 10:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

FetösavarMilayimhizmetkarVatandaş Memo - Fetö manukyan ın white woman paraları misyoner hainler cibilliyetsiz soysuz köpeklerbunlar sadece onlardan geriye kalan kırıntılar nerde kimlerde paraları var Allah bilir çıkacak onlarda inşallah devlet hazinesine geçecekvaybe akyazıda ne zengin vatan hainleri varmışway bayağı fakirlermiş acıdım himmet fukaralarıymış 46,500 milyon ve 27.00 milyonlukların yanında harbi garibanlarmış ezikler:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 10:51