Adil Öksüz İncirlik Üssü'nden kaçırıldı iddiası!

Yeni Şafak gazetesi FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün, son olarak görüldüğü Sakarya Akyazı'dan alınıp İncirlik'e götürüldüğü ve buradan uçaklarla ABD'ye kaçırıldığını iddia etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi ve örgütün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ü arama faaliyetleri devam ediyor. Darbenin planlayıcısı Öksüz'ü yakalamak için Emniyet ve MİT'in Türk 'hacker'lardan oluşturduğu özel bir ekip çalışıyor.

 

İNCİRLİK'E GÖTÜRÜLDÜ İDDİASI

Emniyet ve istihbarat birimlerinin yaptığı aratıştırmalara göre, darbe girişiminin ardından Sakarya'nın Akyazı ilçesinde görülen Öksüz'ün sığınabileceği noktalara dair iki güçlü iddia bulunuyor. İlk iddiaya göre, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin üssü Akıncı'da yakalanan ve serbest bıraklan Öksüz, İncirlik Hava Üssü'ne sığındı. Öksüz'ün, son olarak görüldüğü Akyazı'dan alınarak İncirlik Üssü'ne götürüldüğü belirtildi.

 

KARGO UÇAĞIYLA ABD'YE KAÇIRILDI

ABD ordusu tarafından kullanılan İncirlik Hava Üssü'nde askeri gizlilik kapsamında Türkiye'nin herhangi bir denetimi bulunmayışının Öksüz'ün özgürce saklanabileceği bir ortam oluşturduğu belirtiliyor. İncirlik Üssü'ne götürüldüğü öne sürülen Öksüz'ün buradan kargo uçaklarıyla ABD'ye kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.
Yeni Şafak Gazetesi

25 Eki 2016 - 10:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.