Adil Öksüz Amerika'da mı? "3 gün sonra kaçtı"

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitoğlu, bugünkü köşe yazısında 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz'ün ABD'ye kaçtığını yazdı

Murat Kelkitoğlu'nun Akşam Gazetesi'ndeki köşesinde Adil Öksüz ile ilgili bölüm şu şekilde: 

 

Nerede, kaçırıldı mı, korunuyor mu, korunuyorsa kim koruyor? Bu ve buna benzer sorular, 15 Temmuz'dan itibaren havada uçuşuyor.

 

FETÖ'nün kilit ismi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) imamı Adil Öksüz'den bahsediyorum. Darbe girişimi gecesi Akıncı Üssü'nden çıkan, yakalandığı halde adliyeden elini kolunu sallayarak yol alan Adil Öksüz. 6 aydır yakalanamayan, nerede olduğu bilinmeyen kritik adam.

 

Peki nerede Öksüz? Türkiye'de mi, yurtdışına mı kaçtı?

 

İstihbarat birimlerine göre Öksüz, 15 Temmuz'dan hemen 3 gün sonra ABD'ye kaçtı.

Bu nasıl olur demeyin!

 

Örgütün bu kadar güçlü bir ismi, Akıncı Üssü'nde yakalandığı halde hiçbir şey olmamış gibi adliyeden çıkabiliyorsa, 3 gün sonra da hiçbir engelle karşılaşmadan ABD'ye kaçabilir.

 

Ben buna hiç şaşırmadım. Bu ülkeye 15 Temmuz'u yaşatan o aklın ve o güçlerin, Adil Öksüz gibi bir ismin yakalanmasını istemeyeceğini daha önce defalarca yazmıştım.

 

Ayrıca unutmayalım, Öksüz, oturum alabilmek için New Jersey eyaletinde oto galerisi açmıştı. Yani ABD'de barınabilmesi için herhangi bir engel de yok...

13 Oca 2017 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.