Adı Soyadıyla kimse tanımaz fakat Müdür deyince....!

Akyazı’da Müdür deyince Akyazı’da büyük küçük herkesin tanıyıp sevdiği biri Ziyafettin Şimşek. Adıyla sorarsanız bir çok kişi onu tanımayacaktır. Ancak Müdür lakabıyla sorarsanız kim olduğunu herkes biliyor.

996d269355.jpg
adf089f49d.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya  İlçe olduğu 1945 yılından bu yana bir çok müdür geldi, gitti. Ancak Ayakkabı tamircisi müdürü ise hiç değişmedi.

55 yıldır bu lakabıyla Akyazılılara hizmet vermeye devam ediyor. Küçük yaşta  1960 lı yılların ayakkabı tamircisi tellal Sabri Kardeş’in  yanında başladığı ayakkabı tamirciliği ve boyacılık mesleğini  hala sürdürüyor.

Kendisine Müdür lakabını kimin taktığını sorduğumuzda ise “ Akyazı ilçe olmadan nahiye idi ve nahiye müdürü tarafından yönetiliyordu. O zaman büyüklerimizden bir müşterimiz beni ona benzetmiş olmalı ki bana Müdür adını taktı. 55 yıldanberi bu isimle çağırıldım ve  de Akyazı’nın değişmeyen müdürü olarak bu günlere geldim” cevabını veriyor.

İş yerine gelen müşterileri ile sohbetine de doyum olmayan Müdür Şimşek büyükle büyük, küçükle küçük olabilmeyi çok iyi biliyor sohbetine doyum olmuyor.

Kısa boyu ve sempatik kişiliği ile her Akyazılının sevgisini kazanan  Akyaz’ının değişmeyen  Müdürü  Ziyafettin Şimşek şimdilerde oğlu ile  birlikte Akyazılılara  hizmetlerine devam ediyor.

10 Şub 2018 - 02:33 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yenicamilituncay türkanA.Z.OkurSamet dertliAkyazılızati - Müdür amcamızdan Allah razı olsun. Örnek bir şahsiyet. Hep güler yüzlü hep tatlı dilli.Allah kendisinden razı olsun, kazancı bol ve bereketli olsun inşallah. şeker gibi bir insan. böyle insanlar kalmadı denir ya o türden bir insan. 55 yıl ne mutlu Allah daha uzun ve hayırlı ömür versin inşallah...Her yönüyle örnek bir insan.. Allah uzun ömürler versin..Allah razi olsun kimsedeb gulumsemesini eksik etmiyor allah uzun omur vers8nAllah uzun hayırlı ömür versin sayın müdürüm.Örnek insan örnek esnaf.Hayırlı işler Çoşkunmaşallah amcamıza allah sağlık sıhat ve bol bereketli günler nasibeylesin akyazımızın sevilen sayılan yüzü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 02:33