Adem Altun’dan basın mensuplarına ziyaret

Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan basın kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

b479bfb99e7e6b19deca072f63037fdc.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz aylarda Akyazı ilçe Spor müdürlüğüne atanan Adem Altun göreve başladıktan hemen sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Basım mensuplarına iadeyi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Akyazı ilçe Spor müdürü Adem Altun Doğan Haber Ajansı muhabiri, Medyabar.com Akyazı editörü, Bizim Sakarya Gazetesi Akyazı temsilcisi ve Akyazi.net genel yayın yönetmeni Alaattin Onur’a iadeyi ziyarette bulundu.

Akyazı’da basının çok güçlü olduğunu dikkat çeken İlçe Spor Müdürü Adem Altun, bu durumun kendileri içinde büyük bir şans olduğunu belirtti ve bizim bu şansı iyi kullanmamız ve yararlanmamız lazım. O nedenle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz değerli basın mensuplarından olumlu çalışmalarımız için destek bekliyoruz dedi.

Hedefim büyük hepinizden destek bekliyorum

Hedefinin büyük olduğunu ve bu hedefe ulaşabilmek için basın mensupları başta olmak üzere kamu kurumlarından, sivil toplum kuruluşlarından, İlçe sınırlarında faaliyetlerini sürdürmekte olan sanayi kuruluşlarından kısaca Akyazı’da yaşayan herkesten destek beklediklerini söyledi.

Gençlerimize spor yaptırmalıyız

Akyazı’da önemli sayıda gencin yetişmekte olduğuna dikkat çeken İlçe Spor Müdürü Adem Altun, bu gençlerimizi topluma kazandırmamız ve onları kötü alışkanlıklardan korumamız lazım. Bunu tesis edebilmek içinde gençlerimize mutlak surette spor yaptırmalı ve enerjilerini bu yolla harcamalarına imkan sağlamalıyız dedi.

Uyuşturucu yaşının giderek düşüyor olmasının tehlikeli bir durum olarak değerlendirdiğini belirten İlçe Spor Müdürü Altun, burada çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi eğitmek ve onları kötü alışkanlıklardan korumak gibi bir görevimiz var. Bu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz dedi.

Spor salonumuz yenileniyor

Atatürk spor salonunun yeniden elden geçirildiğini adeta yenilendiğine dikkat çeken İlçe Spor Müdürü Adem Altun, bu konuda kendilerine büyük destek veren ASAŞ’a teşekkür borçlu olduklarını söyledi. ASAŞ yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerin ardından fabrika üst düzey yöneticilerinin spor salonunu bir baştan bir başa yenileme çalışması başlattığına dikkat çeken Altun, bu çalışmaların artık sonlarına doğru gelmekteyiz, ç alışmaların tamamlanmasının ardından spor salonumuz mükemmel hale gelecektir dedi.

ASAŞ’ın basketbol sporuna önem verdiğini, bu nedenle önümüzdeki günlerde yaptıkları çalışmayla mükemmel hale getirdikleri spor salonumuzda bir açılış yapmayı planladıklarını ve bu açılışa basketbol sporunun duayenleriyle birlikte başarılı bir basketbol takımını da davet etmeyi düşündüklerini de anlatan İlçe Spor Müdürü Altun, İlçe sınırları içinde faaliyetlerini sürdürmekte olan diğer sanayi kuruluşlarından da ASAŞ gibi spora katkı vermelerini beklediklerini söyledi.

Amatör spor denildiğinde akla ilk Akyazı gelir

Akyazı’nın Amatör sporlarda Sakarya genelinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen ve amatör spor denildiğinde Akyazı’nın ilk akla gelen İlçe olduğunu belirten Altun, futbol, güreş, karete başta olmak üzere amatör sporun tüm dallarının Akyazı’da çok yaygın olduğunu, çok sayıda sporcunun bu sporları yaptığını ve İl ve Yurt genelinde yapılan turnuvalarda çok başarılı sonuçlar alındığını ve Akyazı adının her zaman üst sıralara yazdırıldığını söyleyerek şu anda bulunduğumuz bu konumumuzu daha ilerikiye taşımak için ben ve ekip arkadaşlarım kollarımızı sıvadık dedi.

HEM’le birlikte çalışacağız

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortak ç alışmalar yürütmek için görüşmeler yaptıklarını, yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar çıktığını da söyleyen Adem Altun, HEM bizim istediğimiz kursları açacak, hocalarını görevlendirecek bizde açılan o kurslara sporcu göndereceğiz. Özellikle de Altındere, Kuzuluk, Dokurcun ve Küçücek gibi Mahallerimizde bireysel spor kursları açmayı planlıyoruz dedi.

Kick Boks turnuvası İlçemizde yapıldı.

Marmara Bölgesinde faaliyet göstermekte olan 35 Kick Boks kulüpler ligi takımının katılacağı turnuvanın 2 Aralık Cumartesi günü Akyazı Atatürk spor salonunda yapıldığını belirten İlçe Spor Müdürü Adem Altun, bir gün süren olan turnuvaya yaklaşık olarak 350 sporcunun katıldığını söyledi

Öğrencilere malzeme yardımı yapacağız

İlçe Spor Müdürlüğü olarak İlçe sınırları içinde eğitimlerini sürdürmekte olan okullarda spor hayatını da sürdürmekte olan öğrencilere yaptıkları sporla ilgili olarak malzeme yardımı yapmayı planlarına aldıklarını söyleyen Adem Altun, konuyla ilgili olarak çeşitli iş adamları ve sanayi kuruluşları ile görüştüklerini ve görüştüklerinin tamamından olumlu yanıt aldıklarını belirterek, bu projemizi Allahın izniyle ikinci eğitim döneminde hayata geçireceğimize inanıyorum dedi.

Kaymakamımıza ve Başkanımıza teşekkür ediyorum

Göreve başlamasıyla birlikte ziyaret ettiği İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Belediye Başkanı Hasan Akcan’dan destek sözü aldığını söyleyen Adem Altun, bu büyüklerimiz söz verdikleri gibi desteklerini ilk günden itibaren vermeye başladılar ve her geçen gün bu destekler artarak sürüyor dedi ve Kaymakam Kalaylı, Belediye Başkanı Akcan ve spor salonunu bir baştan diğer başa yenileyen ASAŞ yetkilileri başta olmak üzere kendilerine destek veren herkese ve özellikle de basın mensuplarına teşekkür ediyorum dedi.

06 Ara 2017 - 15:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.