Adem Altun Dünya 3.üncüsü oldu

Akyazılı güreşçiler Adem Altun ve Bülent Hikmet Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil ederek derece yaptılar

a8e53ffa356935cb5e728e7da59551d3.jpg
c34c7e21f13a2b59e3bb73fd21144fe0.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Bulgaristan Plovdiv Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda 100 Kg Serbest Still’de Adem Altun Amerikalı rakibini yenerek Dünya üçüncü olurken Milli Takım güreşçilerden Akyazılı Bülent Hikmet ise 70 Kg Serbest Still’de İspanyol rakibini yenerek beşinci oldu.

Veterenlar Dünya üçüncüsü olan Adem Altun” Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük nasip oldu. Bu vesileyle Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’a Güreş sporuna başlamamda ve bu günlere gelmemde en büyük pay sahibi olan Kamil Özdağ hocama, Akbalık güreşleri ağamız İdris Caymaz beye, güreşleri canlı yayınlayıp tüm sevdiklerimizin izlemesine vesile olan Cemil Tekin abime, bizi destekleyen ve dualarında unutmayan tüm arkadaş dost ve kardeşlerime teşekkür ederim.” Dedi

16 Eki 2017 - 11:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.