ADD DEN PKK PROTESTOSU

Atatürkçü Düşünce Derneği Akyazı şubesi 1 Mayısta gerçekleşen Atatürk anıtına PKK bayrağı asılmasını sert bir dille protesto etti.

ADD DEN PKK PROTESTOSU Atatürkçü Düşünce Derneği Akyazı şubesi 1 Mayısta gerçekleşen Atatürk anıtına PKK bayrağı asılmasını sert bir dille protesto etti. Cumartesi günü Akyazı Tören alanında toplanan Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri burada Atatürk anıtına çelenk koyarak Saygı duruşu ve İstiklal marşı okudular. Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Akyazı şube başkanı Mithat Baştan basın bildirisini okudu Mithat Baştan Bir hafta önce işçi kardeşlerimiz, ülkemizde çok hasretle beklediğimiz işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı olan 1 Mayıs'ı çok güzel şekilde kutladılar, biz de çok memnun olduk. Belki de 41 yıl sonra, Taksim'de 1977 ‘de 34 ölümden sonra kutlanmasından karşılık bekleyen bir takım çevrelere de fırsat vermedikleri için Türk milleti olarak mutlu olduk, sevindik. Bize bu mutluluğu yaşatan tertip komitesine teşekkür ediyoruz. Açılım şımarıklığını ve aymazlığını sürdüren bölücü militanlar bütün bu güzelliklere tuz biber eken bir olayı, kutlamaların bitiminde bize yaşatan terör örgütü sempatizanlarına ve militanlarına lanet ediyoruz. Bu vatan hainleri emperyalizme dersini veren Mustafa Kemal ve Türk Milletinin onurlu bireylerini temsil eden Taksim meydanındaki Özgürlük Anıtına, Türkiye Cumhuriyetinin sembolü olan anıta bölücü başının posterini ve flamalarını asarak hakaret edip hainliklerini bir daha göstermişlerdir. Bu hainler Bosna'da, Afganistan'da, Pakistan'da, Irak'ta ve son günlerde Mısır, Libya, Tunus ve şimdi de yanı başımızda ki Suriye'de olanları görmüyorlar mı? Emperyalist devletleri ve haçlı ordularının yeni devlet politikaları olan böl parçala yönet esasına dayalı ulus devletlere musallat olduklarını anlamıyorlar mı? Cumhuriyet savcıları ülkemize musallat olan bu yerli işbirlikçilerin yaptıklarını görmüyorlar mı? Yurdumuzun birliği bütünlüğü için yüreği çarpan tüm vatandaşlarımızı bilhassa Kürt kökenli kardeşlerimizi bu hainleri lanetlemeye davet edip hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.‘'Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Türk Gençliği''dedi. PKK yı protesto eden Gurup programın son bulmasıyla olaysız bir şekilde dağıldı.

07 May 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.