Aday Oluyor

EFSANE KAYMAKAM CEMALETTİN ÖZDEMİR AKYAZIYA GELEREK BİRİNCİYİ ZİYARET ETTİ

EFSANE KAYMAKAMDAN BİRİNCİYE ZİYARET Asrın depreminde Akyazı kaymakamlıgı görevinde bulunan.Akyazıya çeşitli hizmetler yaparak Akyazılının gönlünde taht kuran halk tarafından efsane kaymakam olarak anılan Cemalettin Özdemir geçtigimiz günlerde ameliyat olan MHP Akyazı ilçe başkanı Ahmet Birinciyi evinde ziyaret etti. Cemalettin Özdemir yanında Akyazı kaymakamı Erdogam Beypınar,AKP ilçe başkanı Osman Karaoglan,belediye meclis üyesi Cevdet Akbaş ve İhlas kaplıca evleri genel korodinatörü Alim Gül ile birlikte geldigi hasta ziyaretinde MHP ilçe başkanı Ahmet Birinciye geçmiş olsun ziyareti için Akyazıya geldigini belirtti. Akyazıda Efsane kaymakam olarak bilinen Cemalettin Özdemir Mugla'ya baglı Marmariste MHP den belediye başkan adayı oldugunu da sözlerine ekledi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/160972.jpg[/RESIM]

23 Ara 2008 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.