Acil serviste uyuşturucudan öldü!

Sakarya'da bir kişi, trafik kazası geçirdikten sonra getirildiği hastanenin acil servisinin tuvaletinde ölü bulundu.

Sakarya'da bir kişi, trafik kazası geçirdikten sonra getirildiği hastanenin acil servisinin tuvaletinde ölü bulundu.

Sakarya'da bir kişi, trafik kazası geçirdikten sonra getirildiği hastanenin acil servisinin tuvaletinde ölü bulundu. Uyuşturucudan kaydı bulunduğu öne sürülen şahsın, elinde enjektör olduğu ileri sürüldü.

Aşağıdereköy D-100 karayolu üzerinde dün sabah meydana gelen bir kazada yaralanan T.K.(35), ambulansla Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alınan T.K., bir gün sonra acil servisin tuvaletinde görevlilerce hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde T.K.'nin öldüğü anlaşıldı.

Durumun haber verilmesi üzerine Cumhuriyet savcısı ve polis hastaneye gelerek incelemede bulundu. Hastanenin güvenlik kamera görüntüleri de incelemeye alındı. T.K'nin bir gün önce tuvalete girdiği ve kapıyı kilitlediği belirlendi. Uyuşturucudan kaydı olduğu öne sürülen T.K'nin elinde de enjektör bulunduğu iddia edildi. Morga kaldırılan T.K.'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12 Ara 2012 - 14:12 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.