Acelle’den Sultanpınar’a Doğa Yürüyüşleriyle devam ediyor

Acelle’den Sultanpınar’a Akyazı Yaylaları Doğa Yürüyüşleriyle Şenleniyor…

733cb93bcad1c240e99d2cfc79775458.jpg
300e4f10b68baece276ca31892f78174.jpg
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve  İlçe spor Müdürü Adem Altun tarafından  Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Sağlıklı olmak, Dinç kalmak için sende Yürü!.. Akyazı Yaylaları Doğa Yürüyüşleri ile şenleniyor” sloganı ile geçtiğimiz haftalarda yapılan Doğa yürüyüşlerinin bir yenisini daha yarın yapacaklar.

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve İlçe Spor müdürlüğü tarafından 18 Kasım Cumartesi günü yarın düzenlenecek olan Akyazı Yaylalarına Doğa yürüyüşleri etkinliği kapsamında bu hafta Acelle yaylasından Sultanpınar Yaylasına ve Sultanpınar Yaylasından tekrar Acelle yaylasına Doğa yürüyüşü yapılacak.

Sağlıklı olmak, dinç kalmanın en önemli adımlarından biri olan doğa yürüyüşlerinin önemini ifade etmek adına Geçtiğimiz haftalarda Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Doğa yürüyüşü etkinliklerinin bu haftaki bölümünde yürüyüşe katılanlar Acelle yaylası ile Sultanpınar yaylasına arasındaki parkurda Doğa yürüyüşü yapacaklar.

Yürüyüşe katılmak isteyenler ilk olarak Akyazı Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Çözüm masasından kayıt yaptırarak yürüyüşe katılabilecekler.

Yürüyüş için gerekli olan tüm ön hazırlıklarının tamamlayan Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe spor Müdürlüğü Acelle Yaylasından başlayacak Doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler için 18 Kasım 2017 Cumartesi günü sabah saat 08.00’de Akyazı Belediyesi önünden araç kaldıracak.

Araçlarla alınan vatandaşlar yürüyüşün başlangıç noktası olan Acelle Yaylasına getirilecek. Acelle’den Sultanpınar yaylasına yapılacak yürüyüş sonrasında burada mola verilecek Yürüyüş yapılan mola ve  ikramlarından ardından tekrar Acelle yaylasına gelinerek parkur tamamlanmış olacak yürüyüşe katılan vatandaşlar tekrar Acelle yaylasından alınarak Akyazı merkezine getirilecek.

17 Kas 2017 - 10:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ACELLEYE GİDEMEDİK. - ÇALIŞAN KESİMİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU CUMARTESİ GÜNÜ ÇALIŞIYOR, ÖĞRENCİLER KURSA GİDİYOR, PAZAR YAPILSA DAHA FAZLA KATILIM OLURDU, BİZDE KATILMIŞ OLURDUK..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 10:48