Acba:Siyaset bezirganları ne zaman yargılanacak dedi.

Başbakan Adli Veri Bankası tanıtım töreninde silahı alıp insanları öldürenler neden yargılanmadı diye sorunca MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba’da sosyal medya hesabından “siyaset bezirganları ne zaman yargılanacak?” diye sordu.

Başbakan Binali Yıldırım Adli Veri Bankası tanıtım töreninde yaptığı konuşmada kendisini dinleyen yargı mensuplarına seslenerek, "Vatandaş bana soruyor bende size soruyorum; Silahı alıp insanları öldürenler neden hala yargılanmadı? Bunları ayrı yargılayın, diğerlerini ayrı yargılayın! İdam idam diye insanlar neden sokakta bağırıyor? Sonuç görmek istiyorlar? dedi. Başbakan Yıldırım'ın açıklamasının ardından MHP Milletvekili Açba sosyal medya hesabından siyasilerin ne zaman yargılanacağını sordu.


MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım; AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım;  ?Darbe olalı 6 ay oldu. Silahı alan, insanları öldürenler belli. Niye bunlar hala yargılanmadı diye soruyorlar. Yani bu bizatihi görüntülerde insanları öldüren, insanların üzerine bomba atanlar, bunu itiraf edenler, her türlü delili elde olanlar ayrı bir paket halinde niye yargılanmaz??  Diye soruyor.
Ben de öğrenmek istiyorum; Bu alçaklara ve mensubu oldukları ihanet çetesine, devletin kapılarını bütün uyarılara rağmen ardına kadar açan, yerel veya genel her seçim öncesinde aday listelerinde Pensilvanya referanslarıyla sıra kapmaya çalışan ve referansın gücü nispetinde sıralamada yer bulan siyaset bezirgânları ne zaman yargı önüne çıkacak?
Bir yandan, ?çocuğunu koleje veya dershaneye gönderdin? ya da ?Bank Asya'da üç kuruş hesabın var? diye insanların dünyaları karartılırken; o kolej ve dershaneleri kutsal mekânlar olarak lanse eden, Bank Asya'yı ihya eden makam sahipleri ne zaman sanık sandalyesine oturacaklar? ? diye sordu.

28 Oca 2017 - 15:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.