Aca’nın minikleri Camilerde coştular

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri (ACA)Camiler ve Din Görevlileri haftasını Zafer Camiinde kutladılar.

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu öğretmenleri Zuhal Özap, Semanur Bozkurt, Yeliz Tutar Bozkurt ve Ayşegül Yıldırım ekşiliğinde 4 ve 5 yaş gurubu  Öğrencileri  1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Akyazı Zafer Camiini ziyaret ettiler.

Camii İmamı Sadettin Karagöz Anaokulu Öğrencilerine Camiyi gezdirerek Din Görevlileri, Camiler ve görevleri hakkında bilgiler verdi.

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu Öğrencileri oyunlar eşliğinde Camiyi gezerek İmam Karagöz’ün anlattığı bilgileri can kulağıyla dinlediler Cami İmamının verdiği Çikolata ve Şekerlemelerini kabul eden Minik Öğrenciler. Camii gezisi sonrası Cami çıkışında hatıra fotoğrafı çektiren sonra Camiden ayrılarak Okullarına geri döndüler.

Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fetih Çabukoğlu Din Görevlileri ve Camiler Haftası nedeniyle mahallemiz de bulunan Zafer Camine ziyarette bulunduk. Bizi çok güzel ağırlayan hocamız ve müftülüğümüze teşekkür ederiz dedi.

06 Eki 2016 - 15:37 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

hüsoMelahat y.Vatandaş kemal - belki çok özeldir nazar değmesin istemişlerdirBoyle calismalar icin ozel mi olmak gerekiyorŞu yüzünü yıldızla kapatılan kardeşimizin anne babası neyin kafasını yaşıyonuz ya çocuğu böle farklı hareketlere sokuyorsunuz bu sacmalık kesin anasının fikridir ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 15:37